... się poprzewracało . A nie lepiej tę młoda fokę skierować na kurs PADI (od 10 lat), żeby sama zakosztowała nurkowania? Jak odłoży z kieszonkowego i sprzeda taty flaszki po piwie, to na kolejny "wypływ" już sama uzbiera...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
... się poprzewracało . A nie lepiej tę młoda fokę skierować na kurs PADI (od 10 lat), żeby sama zakosztowała nurkowania? Jak odłoży z kieszonkowego i sprzeda taty flaszki po piwie, to na kolejny "wypływ" już sama uzbiera...
...się poprzewracało. PADI ma już zaliczone (dawno, dawno temu ). Jakieś inne propozycje?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Córka ma 11 lat...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
PADI ma już zaliczone (dawno, dawno temu )
Z tego, co wiem, to PADI (a nie Booble-maker'a) można uzyskać od 10-go roku życia, o czym wspomniałem wcześniej. Tak, czy siak, szacun, a na delfiny - do Turcji! Albo kup tego quada, przyjedź na zlot, poszalejemy .
Dolnofrankoński Würzburg to bardzo ładne, stare miasto nad Mainem z wieloma zabytkami. Mieszka tu około 130 tyś. ludzi, jednak jak na Bawarię browarów tu bardzo mało bo tylko dwa. I oba są zlokalizowane na lewym brzegu Main, dokładnie po dwóch przeciwnych stronach górującej na wzgórzu...
Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m. ...
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
Po stracie Krymu przez Ukrainę, trzeba było znaleźć jakiś nowy kawałek wybrzeża, by miłośnicy wypoczynku nad Morzem Czarnym mogli tam tłumnie zjeżdżać. Wybór padł na kawałek brzegu w pobliżu ujścia Dniestru. Ostatnimi latami nastąpił tam szybki rozwój infrastruktury turystycznej....
Comment