O pływaniu z delfinami

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9787

... się poprzewracało . A nie lepiej tę młoda fokę skierować na kurs PADI (od 10 lat), żeby sama zakosztowała nurkowania? Jak odłoży z kieszonkowego i sprzeda taty flaszki po piwie, to na kolejny "wypływ" już sama uzbiera...

Comment

• Bombadil13
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.05
      • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
      ... się poprzewracało . A nie lepiej tę młoda fokę skierować na kurs PADI (od 10 lat), żeby sama zakosztowała nurkowania? Jak odłoży z kieszonkowego i sprzeda taty flaszki po piwie, to na kolejny "wypływ" już sama uzbiera...
      ...się poprzewracało. PADI ma już zaliczone (dawno, dawno temu ). Jakieś inne propozycje?
      Poszukuję

Comment

• Pancernik
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.09
        • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
        Córka ma 11 lat...
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
        PADI ma już zaliczone (dawno, dawno temu )
        Z tego, co wiem, to PADI (a nie Booble-maker'a) można uzyskać od 10-go roku życia, o czym wspomniałem wcześniej. Tak, czy siak, szacun, a na delfiny - do Turcji! Albo kup tego quada, przyjedź na zlot, poszalejemy .

Comment

• Bombadil13
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
          Z tego, co wiem, to PADI (a nie Booble-maker'a) można uzyskać od 10-go roku życia, o czym wspomniałem wcześniej.
          Dawno, dawno temu to taka figura stylistyczna
          Przy okazji zareklamuję zaprzyjaźnioną firmę:
          W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

A Quada przemyślę
          Poszukuję

Comment

Przetwarzanie...
          X