Protest przeciwko ACTA

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kony
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
    To zaloguj się jako Slavoy
    Jakbyś miała problemy to spróbuj:
    Login: Slavoy
    Hasło: Slavoy1

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

hehehe

Rząd kłamie w sprawie zaproszenia dla Salon24.pl

Właśnie przeczytałem na stronie mac.gov.pl, czyli nowego ministra cyfryzacji, że Salon24.pl jest jedną z organizacji/firm zaproszonych na debatę u premiera w sprawie ACTA. Zostaliśmy tam umieszczeni jako instytucja nr 92. Tutaj link: http://mac.gov.pl/dzialania/kogo-zap...bate-6-lutego/

Bardzo szanuję i lubię ministra Boniego ale nie dostaliśmy żadnego zaproszenia. Podobnie jak niektóre inne organizacje, które na tej liście zostały umieszczone.

Kilka razy występowałem do ministra Grasia o wywiad z premierem Tuskiem dla Salon24.pl, ale minister albo nie odpowiadał w ogóle, ale odpowiedział „nie przewidujemy” – w sensie: nie przewidujemy wywiadu premiera dla Salon24.

Panie Premierze, Panie Ministrze, Panie Rzeczniku: Nie kłamcie. Nikt nas nigdzie nie zapraszał. Spotkań z premierem zawsze nam odmawialiście. Łatwiej nam się spotkać z prezydentem USA, niż z premierm RP. My to przeżyjemy, ale przynajmniej nie oszukujcie. Czas monopolu informacyjnego już się skonczył. Tego nie da się ukryć.

Z wyrazami szacunku

Igor Janke,

szef Salon24
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• kibi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 1875

Jacer to nick Igora Janke?
        Nie wiedziałem że on u nas też pisze .

Comment

• jacer
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2006.03
          • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
          Jacer to nick Igora Janke?
          Nie wiedziałem że on u nas też pisze .
          hahahah, nie Wkleiłem, bo bardzo rozmieszyło mnie to info Igora.
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
          No Hops, no Glory :)

Comment

• lzkamil
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.01
            • 3611

Jak rzadko, zgadzam się z większością punktów z wywodów Krzysia
            Jestem przeciw ze względu na sposób w jaki próbują to przepchnąć, bo NIC O NAS BEZ NAS!
            Poza tym ACTA zostawia zbyt wiele otwartych furtek do możliwości inwigilacji zwykłych ludzi, a także zaskarżenia czegokolwiek jako "podróbki" - leki, części samochodowe itp... Ta ustawa ma dwa cele: 1) chronić interesy wielkich tego świata, 2) dać większe możliwości kontroli.
            Co do sprawy dyrektora Rydzyka (nie jest dla mnie ojcem), to chociaż go serdecznie nie cierpię, nie podoba mi się sposób w jaki nie przyznano mu koncesji.
            Lepszy jabol pod okapem
            niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

Przetwarzanie...
            X