Skoro pojawiła się możliwość zamówienia przez internet (do tego nie ponosząc kosztów przesyłki) piw z Kowala to chciałbym z niej skorzystać. Jednak nie wezmę sam 20 piw więc pytam kto z Wawy chciałby się dołożyć do takiego zamówienia?
Przy piwie o zamówieniu Kowala
Collapse
X
-
Jeśli nie trzeba wszystkich takich samych to 2 jasne i 2 ciemne wezmę chętnie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Czyli na razie mamy 12 sztuk poza mną. Super. Czekam do poniedziałku i jak się nikt więcej nie zdecyduje zamawiam."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA jak z mrozami?
Comment
-
-
Oczywiście tylko Warszawy. Odbiór w tygodniu mogę się umówić w jakimś miejscu w Centrum ale w wykend tylko w niedzielę."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
To panowie albo się teraz nazbiera druga 20 albo zamykamy bo w końcu nic dla mnie nie zostanie"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Comment
-
-
To tylko o zero więcej!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment