Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Klasyczne ględzenie o cenach
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZależy od ceny.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZależy od ceny.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPodobno niska.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziW Warszawie premiumowa - 2.80.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika disko Wyświetlenie odpowiedziJa nabyłem w Krakowie za 2,10 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziŻartujesz sobie chyba? W Lublinie więcej kosztuje Naturalny Amber. Piwa z małych browarów wyraźnie ponad 3 zł. Chciałbym żeby to piwo tyle u mnie kosztowało...
To nie jest piwo degustacyjne, tylko takie, które się kupuje na skrzynki.Last edited by zgoda; 2012-03-01, 10:17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNo przepraszam, 10* sikacz kosztuje tyle co Lagerowe czy Mazowieckie? Jeżeli to nie jest premiumizacja, to komuś się target pomylił.
To nie jest piwo degustacyjne, tylko takie, które się kupuje na skrzynki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNo przepraszam, 10* sikacz kosztuje tyle co Lagerowe czy Mazowieckie? Jeżeli to nie jest premiumizacja, to komuś się target pomylił.
To nie jest piwo degustacyjne, tylko takie, które się kupuje na skrzynki.
I chodziło mi właśnie o ceny w LBN...
Na skrzynki to ja kupuje Perlenbachera w Lidlu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziNa skrzynki to ja kupuje Perlenbachera w Lidlu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziI tyle samo powinno kosztować Wrocławskie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziI tyle samo powinno kosztować Wrocławskie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziU mnie Lagerowe kosztuje 3,65 zł i to jest dopiero premiumizacjawww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment