Wiesz co? Może ceny mają związek z wielkością miasta? Lublin i Bydgoszcz są prawie identyczne...
Klasyczne ględzenie o cenach
Collapse
X
-
-
Znaczy, że my tu na wschodzie prawdziwie słowiańskie, rozrzutne dusze?
:]
Swoją drogą zastanawiam się skąd się takie ceny u nas biorą? Chyba przerzucę się na stałe na zakupy w necie...
Na drobne pocieszenie, przed chwilą kupiłem Ambera Natura w konserwie za 2,49 zł (w Almie)...Last edited by tomolek; 2012-04-28, 10:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziZnaczy, że my tu na wschodzie prawdziwie słowiańskie, rozrzutne dusze?
:]
Swoją drogą zastanawiam się skąd się takie ceny u nas biorą? Chyba przerzucę się na stałe na zakupy w necie...
Na drobne pocieszenie, przed chwilą kupiłem Ambera Natura w konserwie za 2,49 zł (w Almie)...www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziWiesz co? Może ceny mają związek z wielkością miasta? Lublin i Bydgoszcz są prawie identyczne...
Comment
-
-
No tak... do Lublina piwo dostarcza Dionizos, z Radomia.
Comment
-
-
Lublin:
Ciechan Wyborne 3,55 zł
Ciechan Stout 4,95
Rycerz 3,99 zł
Comment
-
-
Lwówek piastowski 3,99 zł
Lagerowe 3,15 zł
Ciechan Porter 6,35 zł
Strubbe Houten Kop 6,9 zł
Orval 12,9 zł
Kwak 9,9 złLast edited by tomolek; 2012-05-18, 16:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika disko Wyświetlenie odpowiedziLagerowe 2,55zł
Ciechan Porter 22* 5,50zł
A mój porter też 22°Last edited by tomolek; 2012-05-18, 17:15.
Comment
-
-
takie tam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMoże dałoby się zorganizować transport kurierem?
I wtedy cała Polska w zasięgu. Byleby minima nie były wygórowanePiwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
takie tam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziI ceny nie za wysokie, wit to powinien gdzieś ok. 3,70 kosztować, bo tyle Obolon Białe w sklepie kosztuje...
Comment
-
Comment