Kupiłem puszkę piwa znanej marki za 4,50 .W puszce jest coś więcej niż piwo.Coś jak kawałek metalu ,moneta lub coś w tym stylu .Puszki nie otwierałem ale coś wyraźnie "grzechocze"w środku .Co mi radzicie z tym fantem zrobić ?W sklepie nie oddam bo nie mam rachunku .
Wkładka
Collapse
X
-
A to nie jest czasem jakieś angielskie piwo z kulką azotową? Otwórz, przelej piwo do kufla/szklanki, przetnij puszkę i zobacz co tam było. Jak plastikowa kulka a piwo po nalaniu miało piękną i gęstą pianę to wszystko w porządku, tak miało być . Jeśli coś innego, to napisz do browaru, dołącz zdjęcia i takie tam. Może dostaniesz coś w ramach przeprosinJEDNO PIVKO NEVADI!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA nie możesz po prostu powiedzieć, co to za piwo? Będzie łatwiej.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziAni produkowany w Polsce, ani angielski.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Przestań pisać, jakbyś przepraszał, że żyjesz. Kto pyta, nie błądzi! Twoje!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment