Wkładka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Ale które z nich jest niby robione w Polsce?

Comment

• Mason
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2010.02
      • 3280

Żadne. Ale Guinness ma napisy po polsku
      JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Pancernik
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.09
        • 9800

Oj tam, ostatnio mój szwagier też zrobił , jak po nalaniu G. mu coś w puszce zagrzechotało... Miałem mu powiedzieć, że to jajko-niespodzianka, ale się jakoś powstrzymałem

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
          Browar Zakładowy, Sezon Grzewczy
          darekd
          czyli koźlak z syropem klonowym.

Ekstr. 16%
          Alk. 7%

Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...
          2024-12-07, 01:25
        • Serokomlak
          Islandia, Rejkiawik (Reykjavík), Skútuvogur 1G, Malbygg
          Serokomlak
          Najdalej na północ położna stolica - Rejkiawik, skrywa jedną z perełek islandzkiego piwowarstwa - mikrobrowar Malbygg.
          Malbygg Taproom - Brewery Bar and Beer Shop to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić - nie tylko biorąc pod uwagę fakt, że w zwykłych sklepach można się uraczyć...
          2024-09-26, 19:28
        • e-prezes
          Pinta, Party Pacific Lager
          e-prezes
          Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
          2024-07-07, 11:32
        • AaLeX
          Braniewo, Kanclerz
          AaLeX
          Piwo do nabycia w Dino. Cena 2,99zł za puszkę. Alkohol 5%, kod LG, pełen skład podany: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Barwa złota, piana niezła, gęsta. Lacing dobry, kufel oblepiony. Zapach kartonowo-słodowy. Smak słodowo-goryczkowy. Całkiem niezłe....
          2024-01-08, 13:30
        • pebejot
          Mołdawia, Kiszyniów, Strada Stefan Cel Mare 182, Lake House Brewpub
          pebejot
          Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
          Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
          Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...
          2024-01-05, 23:11
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...