byłbym wdzięczny, gdyby ktoś dał namiary na jakąś dobrą knajpę (nazwa fe...) z niebanalnym lanym piwem w Krakowie. jedyne wymaganie, by serwowano tam duży wybór piw polskich lub choć jedno spoza triady kompania piwowarska, carlsberg-okocim, heineken-żywiec. może jest wśród nas kilku takich z mojego miasta lub był ktoś tu i coś poleca.
dobre lokale
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
już widziałem że znalazłeś, ale oczywiście warto dla innych zamieścić odnośnik i zamknąć temat
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Moravská Třebová to miasto założone w połowie XIII w. przez Boreša z Rýzmburka. Duża liczba zabytków i dzieł sztuki przypomina o czasach, kiedy to Třebová nazywana była Moravskimi Atenami. Ładne miasteczko z dużym rynkiem, oraz pięknym zamkiem, który jest uznawany za jeden z ważniejszych...
-
Channel: Czechy
-
-
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
-
-
-
Miejsce w zagłębiu knajpianym w płd-zach części starego miasta. Tuż obok jest możliwe, że nie warta wspomnienia knajpka, ale w oczekiwaniu na otwarcie Zapap miło można spędzić czas.
Sam browar Zapap mieści się poza miastem, a firma ma trzy lokale w samej Bolonii z wyszynkiem (ten...-
Channel: Włochy
-
-
Od 2021 roku Pub Axiom ma konkurencje. W tej samej kamienicy otworzono browar Harry. Nawet kolorystycznie oba lokale są takie same
Przed lokalem mały letni ogródek, a ogromny ogródek znajduje się na podwórzu, w bramie, tuż obok.
Po wejściu do środka jest efekt ,wow,. Ogromna...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment