Przy piwie o EURO 2012
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Szczęśliwy remis, który de facto jest porażką
Brawa dla Smudy za udane, niewymuszone miany
Proponuję dla spuszczenia powietrza z balonu obejrzeć mecz Rosja - Czechy i pomyśleć, jak mieliśmy z nimi zremisować, bo teraz to musimy przynajmniej z jedną z tych drużyn wygrać...
Powinniśmy wnioskować do UEFA o skrócenie meczów naszej reprezentacji do jednej 45 minutowej połowy
Koniec relacji - iron, bez odbiorubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Teraz trzeba zaśpiewać tradycyjną polską piosenkę: Polacy nic się nie stałooo, Polacy nic sie nie stałoooMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
A Adamiakowa grała?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Myśl taktyczna Smudy "Jakoś to będzie" nie wypaliła
Generalnie to każdy kto interesuje się piłką nożną wiedział, jak solidną drużyna jest Grecja i remis był bardzo prawdopodobny. Grecy zagrali dziś słabo, ale moim zdaniem i tak składniej niż nasza reprezentacja, więc wynik uważam za szczęśliwy.Comment
-
Może niewykorzystane zmiany przechodzą na następny mecz?
Tytoń będzie jak Francesco Toldo na Euro 2000Comment
-
No to pierwszy mecz z cyklu "mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor" mamy za sobą
Oglądając I połowę człowiek przecierał oczy ale w drugiej wszystko wróciło do "dobrej" polskiej normy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Pary stykło na I połowę.
Mz. czerwo dla Greka słusznie, karnego dla Grecji w I poł. też nie było. Ale w II poł. grecki spalony był milimetrowy, jakby sędzia puścił to by wielkiego błędu nie zrobił...
Jak Przemek wyjął karnego to tak wrzasnąłem że kota przyszła z balkonu i wymownie na mnie spojrzała jak na świra. Teraz chłodzę nerwy Lagerowym Ciechanem.
Pytanie techniczne, może ktoś wie - czy jak dach już musiał być zasunięty na uroczystość otwarcia, to potem jego odsunięcie na mecz było niemożliwe? Z tego co wiem deszcz już nie padał.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
Comment