Przy piwie o EURO 2012

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.08
    • 6771

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedzi
    mecz wg.mnie bardzo statyczny momentami nudny.jedyny plus to fakt strzelenia dwóch bramek i utrzymanie stałej bramkowej.Francuzi rozczarowali a Hiszpanie nie zachwycili
    Może się nauczyli na błędach, że turniej wygrywa drużyna która gra skutecznie i ekonomicznie, a nie pięknie...

Pierwsza połowa fajna - druga to tacy Hiszpanie przebrani za Niemców sprzed paru lat - mało widowiskowo, ale skutecznie...

Z pewnością mniej sił się traci, jak się prowadzi piłkę, a nie próbuje ją odzyskać...

Poczekajmy na półfinał Portugalia-Hiszpania - tu będzie podobny sposób gry i może dla kibica bezstronnego być albo bardzo ładnie, albo bardzo brzydko - jak podejdą kunktatorsko i będą się "badali" przez większość meczu...
    Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2012-06-23, 23:12.
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Z meczów fazy pucharowej pamiętam Portugalię głównie grającą na noże - tak było kiedyś z Francją, Holandią i Brazylią. Nie spodziewam się więc jakiegoś super widowiska, tym bardziej, że Hiszpanie, tak jak w ostatnich turniejach, grają każdy mecz na 1:0. Cierpliwie, a w końcu coś wpadnie, a jak będziemy trzymać piłkę, to nie powinno do naszej nic wpaść. Z Irlandczykami poszło inaczej, ale oni byli chyba jednak za słabi na to Euro.

Francuzi starali się szarpać, ale brakło im zimnej krwi po odbiorze piłki i znowu ją tracili. A Hiszpanie świetnie grają w odbiorze, od razu doskakują w kilku, ograniczają pole gry, odcinają od podań. Mecze z Chorwacją i Włochami pokazały, że można ich ukąsić dośrodkowaniami na główkę, ale trzeba być bardzo precyzyjnym w dograniu i wykończeniu. Na razie jeden z tych dwóch elementów u przeciwników Hiszpanów zwykle zawodził.
      Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2012-06-23, 23:47.

Comment

• karabach
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2011.09
        • 163

no to koleżka z wazelinką może sie wypalić na starcie
        Rzeczpospolita Krakowska
        jak wychodze to tylko na pole

Comment

• karabach
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2011.09
          • 163

Anglia-Włochy

myślę że ten mecz wbrew pozorom będzie bardzo dobry.Włosi którzy dla mnie grali zawsze zachowawczo często wymuszali faule zaskakują mnie bardzo pozytywnie mają kilku starych wyjadaczy i kilkoro młodych ciekawych graczy.Anglicy zaś wcale nie są tak bardzo nudni jak niektórzy przewidywali,ustawienie typowe dla piłki z wysp ale w trakcie trwania meczu często wymieniają się pozycjami.
          liczę na ciekawy mecz i ładne bramki
          Rzeczpospolita Krakowska
          jak wychodze to tylko na pole

Comment

• VanPurRz
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2008.09
            • 4229

Pierwsza połowa bardzo dobra. Świetne akcje, słupek, obrona bramkarza. Dobre tempo.
            "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Latarnik
              Premium Lamplighter
              🥛🥛🥛🥛
              • 2004.06
              • 5035

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
              Pierwsza połowa bardzo dobra. Świetne akcje, słupek, obrona bramkarza. Dobre tempo.
              Ja zasnalem, moze druga polowa bedzie lepsza.
              Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2012-06-24, 20:49.
              5470 kapsli z wypitych piw
              874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
              "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
              https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
              Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
              https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Samael
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2007.09
                • 153

Dobra pierwsza polowa. Latarnik nie znasz sie :P

Comment

• Latarnik
                  Premium Lamplighter
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2004.06
                  • 5035

Czy ja gdzies twierdzilem, ze jestem znaffca futbolu.
                  Po prostu obie druzyny graja nudny nieskuteczny futbol, w drugiej polowie rowniez.
                  Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell

Comment

• VanPurRz
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2008.09
                    • 4229

Pierwsza dogrywka. Są emocje. Anglia broni się jak Włochy, a Włosi grają jak nie Włosi
                    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Samael
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2007.09
                      • 153

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedzi
                      Czy ja gdzies twierdzilem, ze jestem znaffca futbolu.
                      Po prostu obie druzyny graja nudny nieskuteczny futbol, w drugiej polowie rowniez.
                      Alez bez urazy - zartowalem sobie .Poki co jest pierwsza na tych mistrzostwach dogrywka.

Comment

• Latarnik
                        Premium Lamplighter
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2004.06
                        • 5035

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
                        Są emocje.
                        Pewnie, ze sa, dostawca pizzy pukal do sasiada zamiast do mnie.

Comment

• Samael
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2007.09
                          • 153

No i mamy bramke...tyle,ze spalony

Comment

• Latarnik
                            Premium Lamplighter
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2004.06
                            • 5035

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samael Wyświetlenie odpowiedzi
                            No i mamy bramke...tyle,ze spalony
                            Bramki sa dwie, caly czas

Comment

• chemmobile
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2009.03
                              • 2168

Statystyki Anglia - Włochy. Nie chce mi się komentować. Włosi mają zajebistego fuksa, że przeszli dalej w rzutach karnych, bo patrząc na staty powinni pojechać Angoli w regulaminowym czasie gry co najmniej 3-0. 35(20) vs 9(4), 64% vs 36% - masakra
                              Attached Files
                              Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2012-06-24, 22:44.
                              Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
                              Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• Noriusz81
                                Porucznik Browarny Tester
                                • 2008.11
                                • 388

No to mam odpowiedź - kogo na żywo zobaczę w czwartek przeciwko Niemcom
                                Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
                                Liczba kapsli z piw, które wypiłem:
                                2286 ze 162 krajów
                                Noriuszowe piwa - zdobyte kraje

Comment

Przetwarzanie...
                                X