Ile za piwo regionalne?
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Dyskusja zupełnie od czapy. Autora proszę o zadawanie konkretnych pytań jeśli liczy na konkretną odpowiedź. Zamykam wątek.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Sklep Regionalne Alkohole na krakowskim Kazimierzu poszukuje pracownika!
Stanowisko: Kasjer - doradca klienta
Miejsce pracy: Kraków, ul. Miodowa 28a
Poszukujemy osób do pracy w wymiarze 100-120 godzin miesięcznie (głównie zmiany popołudniowe czwartek-niedziela)...2018-07-25, 13:58 -
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Browar położony ok 5 minut od browaru w Hotelu Płock i niecałe 10 od Tumskiego na płockim deptaku.
Wystrój nowoczesny, warzelnia widoczna dopiero przy barze, a nie zaraz na wejściu.
menu nie przeglądałem gdyż byłem po posiłku w Tumskim.
Na kranach 4 piwa, Pszeniczme,...-
Channel: Archiwum
-
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
-
Sklep Regionalne Alkohole na krakowskim Kazimierzu poszukuje pracownika!
Stanowisko: Kasjer - doradca klienta
Miejsce pracy: Kraków, ul. Miodowa 28a
Poszukujemy osób do pracy w niepełnym wymiarze godzin.
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna...2017-05-30, 15:04 - Loading...
- Koniec listy.
Comment