Browar. biz nabrał dla mnie nowego wymiaru. Zaglądam tu znowu bardzo często, szukając informacji o kolejny polskich piwach regionalnych. Od ponad miesiąca nie wypiłem, żadnego piwa zagranicznego. A już straciłem nadzieję, że dożyję takich czasów, że będę z przyjemnością pił polskie piwa, kupowane w sklepie "za rogiem". Jednego czego mi jeszcze brak to polskiego ciemnego pszeniczniaka. A może o czymś nie wiem... Pomożecie?
A już straciłem nadzieję...
Collapse
X
-
I Cornelius Ciemny Pszeniczny z Piotrkowa oraz Miłosław Pszeniczne z Fortuny.
Oba niestety średnio udane, ale to moje zdanie.Last edited by Twilight_Alehouse; 2012-07-22, 20:48.
Comment
-
-
ooo dzięki, no to Pan z mjego sklepiku "za rogiem" dostanie zadanie )Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Jako mieszkaniec Krakowa najchętniej piłbym jedynie lokalne, krakowskie piwo. Ale to, to już chyba dopiero mi się przytrafi w następnym wcieleniuLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie Wyświetlenie odpowiedziJako mieszkaniec Krakowa najchętniej piłbym jedynie lokalne, krakowskie piwo. Ale to, to już chyba dopiero mi się przytrafi w następnym wcieleniuZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Zakład produkcyjny
BROWAR POŁUDNIE s.c.
Wąsosz 95, 42-274 Konopiska
Nie ważne gdzie prezes siedzi, ważne gdzie piwo warzą.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie Wyświetlenie odpowiedziJako mieszkaniec Krakowa najchętniej piłbym jedynie lokalne, krakowskie piwo.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
e-prezesie@ bo wtedy byłem młody i głupi a tak na poważnie to może pamiętasz, że pilsów nie pijam, jasnego nie pijam, ... pijam ciemne generalnie.
Fakt w CK nie byłem całe wieki, od momentu jak mi podali piwo w szklanicy z resztakmi płynu do mycia naczyń
A tak generalnie w zupełności na razie zaspokajają moje potrzeby ciemne piwa które obecnie mogę dostać bez większego wysiłku.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie Wyświetlenie odpowiedzie-prezesie@ bo wtedy byłem młody i głupi a tak na poważnie to może pamiętasz, że pilsów nie pijam, jasnego nie pijam, ... pijam ciemne generalnie.
Fakt w CK nie byłem całe wieki, od momentu jak mi podali piwo w szklanicy z resztakmi płynu do mycia naczyń
A tak generalnie w zupełności na razie zaspokajają moje potrzeby ciemne piwa które obecnie mogę dostać bez większego wysiłku.
A ja tęsknię za relakspolowym niedrogim pilsem z ejlowym bukietem.
Comment
-
Comment