Olimpiada 2012

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bayern71
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1004

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedzi
    No jak na razie w klasyfikacji największych frajerów 2 miejsca na podium obsadzone przez siatkarzy. Złoto dla Dołęgi, na drugim chyba jednak "zwykli" siatkarze, plażowi mieli pecha bo trafili na najlepszą parę.
    A w zawodach pozaolimpijskich rządzi WKS. Po tym co pokazali ze szwedami to może być ich sezon. Jak sobie przypomnę rozważania o szansach na LM ogarnia mnie śmiech. A to mi z rozpędu wyszedł OT
    Last edited by bayern71; 2012-08-08, 21:01.

Comment

• bayern71
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1004

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
      Czyli tak jak nasze najlepsza pływaczka która przypłynęła ostatnia i tez była zdziwiona.
      Pływaczkę można trochę zrozumieć. Płynie, dookoła woda spokojna - myślała, że prowadzi a tu po dopłynięciu rywalki już wychodzą spod prysznica. No to zaskoczona bo kiedyś tak nie było.

Comment

• wasyll
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 1823

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedzi
        Wlasnie ogladam mecz polskich siatkarzy z Rosja i zaluje ze mam bezposrednia transmisje. Suchy wynik mniej by mnie wqrwil niz to co widze.
        Tyle straconych punktow przez serwis w siatke to po prostu zawodowcom nie przystoi.
        Nawet, jak w 3. secie przegrywali czteroma punktami to i tak w siatkę bili, klapa!
        www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!

Comment

• genea
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.02
          • 1515

Proponuję zmienić przyśpiewkę kibiców z "nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało" na "gdzie są medale, Polacy, gdzie są medale?" Co dyscyplina to baty... Co jakieś eliminacje, to za metą słychać huk pękającego balonu buńczucznych zapowiedzi naszych "orliczków" Biuro turystyczne Olimpiada Tour ma się dobrze...
          Last edited by genea; 2012-08-08, 21:18.
          Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
          Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
          Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• danio_145
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.02
            • 723

Ostatni punkt Rosjan podsumował wszystko.

Comment

• genea
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.02
              • 1515

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedzi
              Plażowi nie byli faworytami a z przyjemnością oglądało się ich mecze, w tym grę z faworytami turnieju, poza pojedynkiem z Łotyszami. Wygrana z Holendrami - według mnie najlepszy ich mecz w Londynie.

O Radwańskiej zapomniałeś jadąc siatkarzy plażowych? Skleroza ? Balonik pompowany był równie długo jak siatkarski (w hali).
              Co chcesz od Radwańskiej? Przecież ona zauważyła, że nie ma orzełka na piersi i przez cały mecz się zastanawiała w którym momencie jej się zgubił i to jej przeszkadzało skupić się na grze... Wypisz wymaluj jak nasi kopacze po słynnym wykonaniu hymnu Polski przez Edytkę Jak w końcu usłyszeli gwizdek to się okazało, że to koniec pierwszej połowy
              Last edited by genea; 2012-08-08, 21:54.
              Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
              Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
              Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• bayern71
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2006.06
                • 1004

Plażowi nie byli faworytami a z przyjemnością oglądało się ich mecze, w tym grę z faworytami turnieju, poza pojedynkiem z Łotyszami. Wygrana z Holendrami - według mnie najlepszy ich mecz w Londynie.
                Jak się prowadzi z faworytami turnieju 11:8 w tie breaku i przegrywa to jest po prostu frajerstwo.
                Siatkarze halowi też wygrali mecz z Włochami i według mnie to był ich najlepszy mecz w Londynie. I co z tego. Efekt jest ten sam.
                Postawa Radwańskiej to zwykłe chamstwo (a moja klasyfikacja dotyczy frajerskich porażek). Lepiej jakby zasymulowała kontuzję i posiedziała w domu

Comment

• wasyll
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2008.09
                  • 1823

Chamstwo? Dlatego, że przegrała na samym początku? Twój tok myślenia zaczyna mnie po prostu bawić.

Radwańska chamska, Rogowska chamska, Gruchała też chamska. Zdajesz sobie sprawę z tego, że można wymianiać dalej?

Comment

• Mason
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼
                    • 2010.02
                    • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi
                    Chamstwo? Dlatego, że przegrała na samym początku? Twój tok myślenia zaczyna mnie po prostu bawić.
                    Może koledze chodzi o wypowiedź Radwańskiej, jak to rzekła że ważniejsze są dla niej turnieje wielkoszlemowe. Ciekawe, że ci którzy tych turniejów trochę w życiu powygrywali uważają coś dokładnie odwrotnego...
                    JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• wasyll
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2008.09
                      • 1823

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
                      Może koledze chodzi o wypowiedź Radwańskiej, jak to rzekła że ważniejsze są dla niej turnieje wielkoszlemowe. Ciekawe, że ci którzy tych turniejów trochę w życiu powygrywali uważają coś dokładnie odwrotnego...
                      A tego to nie słyszałem, jeśli tak to zwracam honor

Comment

• bayern71
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2006.06
                        • 1004

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi
                        A tego to nie słyszałem, jeśli tak to zwracam honor
                        No właśnie. O Gruchale i Rogowskiej tego nie napisałem (one zresztą swoje medale już zdobyły, a każdy się kiedyś zestarzeje). Radwańska jest zaś zmanierowaną gwiazdką, która przeszła obok wszystkich zagranych pojedynków.

Comment

• bayern71
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2006.06
                          • 1004

Zabawna teoria, ponieważ gra się do 15. Nie wygrywali 14-8, wtedy porażkę można by nazwać frajerstwem, albo gdyby grali z jakimiś kelnerami a nie faworytami turnieju.
                          Jak by prowadzili 14:8 i przegrali to byłby skandal. A tak nazwałem to łagodnie frajerstwem. Nie byli gorsi od najlepszej pary jaka została w turnieju. Wcześniej wygrali z parą numer 1 na świecie (według rankingu). Jak chce się zostać wielkim mistrzem to się takie mecze wygrywa. A tak będą mieli co opowiadać wnukom przy kominku na starość. I jeszcze się cieszą w tv, ze mają piąte miejsce. Niech się popatrzą na prawdziwych mistrzów. Majewski jakby był 5 to zdemolowałby pokój. I to jest różnica.

Comment

• darekd
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🍺🍺🍺
                            • 2003.02
                            • 12579

Taekwondo - kwalifikacje /dla niepoznaki zwane 1/8 finału/. Polak pobity przez Afgańczyka.
                            Mayday Ghazni, Afgany atakują, Ghazni wycofujemy się natychmiast, bez odbioru!

Comment

• bayern71
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2006.06
                              • 1004

Taka natura Pokaków - sami eksperci i mistrzowie świata w narzekaniu
                              Na pewno nie należę do grona śpiewaków "Polacy nic się nie stało". Stało się i to dużo. Jak wydoiłeś państwo na ciężką kasę to masz zap....ć do upadłego albo zwracać kasę.
                              Wysłaliśmy całą gromadę turystów (a turyści dodatkowo przez 4 lata zwiedzili kawał świata pod pozorem treningów). Ten ostatnio opisany przez darkad miał o tyle pecha, że zarobił parę kopniaków. A szkoda, że tylko on.

Comment

• Krzysiu
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2001.02
                                • 14936

Cisną mi się na klawiaturę słowa, które z cała pewnością zostaną usunięte, więc delikatnie tylko zapytam, co ty umiesz, że w tai sposób oceniasz innych ludzi?

Comment

Przetwarzanie...
                                X