Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
Wyświetlenie odpowiedzi
Olimpiada 2012
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika von_scheisse Wyświetlenie odpowiedzi(chociaż i podczas defilady trafił się "ciekawy "akcent" - czy też zwróciliście uwagę na hajlującego podczas przejścia Niemców mężczyznę? ).
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Od kiedy to hajluje się lewą ręką?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziJa w tym nie widzę akurat nic śmiesznegoBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Znalazł ktoś jakiś dokłądny terminarz ze startami Polaków, najlepiej z podanymi godzinami? W sieci jest taki burdel, że wszędzie jest pełno informacji, ale żadnej konkretnej.
Jacer, w tym przypadku nie robi mi to większej różnicy, wątpię aby ten człowiek machał reprezentantce Niemiec w celu... pozdrowienia?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Jest medal ale blisko było złota. NIestety klęska florecistek gdzie miał być medal a skończyło się na jednej walce."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziSam przemarsz powinien ograniczyć się do kilkunastu reprezentantów danej reprezentacji a p.Szaranowicz nie powinien mówić o "wielkiej wielokulturowości na Wyspach Brytyjskich" jako wyniku naturalnej działalności człowieka.
Comment
-
-
Jeśli ktoś ma ochotę, to polecam włączyć transmisję meczu badmintona kobiet (w deblu) na tvp.pl. Wiele osób myśli o badmintonie, jako zwykłym odbijaniu lotki 'paletkami', a ten mecz jest tak szybki, że aż oczy cieszy. Grają reprezentantki Singapuru z Tajwanem.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziZnalazł ktoś jakiś dokłądny terminarz ze startami Polaków, najlepiej z podanymi godzinami? W sieci jest taki burdel, że wszędzie jest pełno informacji, ale żadnej konkretnej.
Comment
-
-
No tak, zamiast sprawdzić w najbardziej pewnym miejscu, to ja wędruję od strony do strony szukają nie wiadomo czego. Dzięki, czegoś takiego szukałem!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Poziom sedziowania na tych igrzyskach jest po prostu zenujacy.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Porozmawiajmy lepiej o pozytywach. Na przykład nasi starają się stosować do szczytnej idei igrzysk, że liczy się przede wszystkim udział, czyż to nie piękne?
Swoją drogą niektóre dyscypliny są okrutne. Przygotowujesz się do igrzysk kilka lat, jedziesz kilka godzin, startujesz, kilka minut i po sprawie.Last edited by żąleną; 2012-07-30, 13:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedzi...późna pora (zrobiona chyba pod Amerykę i podobne szerokości geograficzne?).
a ja zmagań żadnych jeszcze nie oglądałem
nawet siatkarze przegrali u mnie wczoraj z knajpąveni, emi, bibi
Comment
-
Comment