Olimpiada 2012

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bayern71
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1004

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi
    Oglądaj w necie, tam nie dośc, że nie ma reklam, to jeszcze komentatora brak No, ale jakość pozostawia wiele do życzenia...
    Było coś wspomniane, o której i kiedy grają następny mecz? Ciężko znaleźć konkretną godzinę odnośnie ich meczu.
    W PS napisano, że mecze są o 9.30, 13.30 i 19.30

Comment

• franekf
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.06
      • 944

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika von_scheisse Wyświetlenie odpowiedzi
      (chociaż i podczas defilady trafił się "ciekawy "akcent" - czy też zwróciliście uwagę na hajlującego podczas przejścia Niemców mężczyznę? ).
      Dla tych, którzy nie widzieli:

Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
      http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
      Piwny Janusz bez Teku

Comment

• wasyll
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 1823

Ja w tym nie widzę akurat nic śmiesznego
        www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!

Comment

• jacer
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2006.03
          • 9875

Od kiedy to hajluje się lewą ręką?
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
          No Hops, no Glory :)

Comment

• Mafar
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.04
            • 1262

Mamy pierwszy medal . Srebro . Sylwia Bogacka
            Strzelectwo
            Last edited by Mafar; 2012-07-28, 11:31.
            Polakom gratulujemy Brackiego

Gdy rozum śpi budzą się demony

Comment

• franekf
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2004.06
              • 944

Ja w tym nie widzę akurat nic śmiesznego
              Nie wszystkich musi śmieszyć to samo.
              Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
              http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
              Piwny Janusz bez Teku

Comment

• wasyll
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 1823

Znalazł ktoś jakiś dokłądny terminarz ze startami Polaków, najlepiej z podanymi godzinami? W sieci jest taki burdel, że wszędzie jest pełno informacji, ale żadnej konkretnej.

Jacer, w tym przypadku nie robi mi to większej różnicy, wątpię aby ten człowiek machał reprezentantce Niemiec w celu... pozdrowienia?

Comment

• VanPurRz
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2008.09
                  • 4229

Jest medal ale blisko było złota. NIestety klęska florecistek gdzie miał być medal a skończyło się na jednej walce.
                  "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Sam przemarsz powinien ograniczyć się do kilkunastu reprezentantów danej reprezentacji a p.Szaranowicz nie powinien mówić o "wielkiej wielokulturowości na Wyspach Brytyjskich" jako wyniku naturalnej działalności człowieka.
                    Dlaczego? Migracje, podboje i mieszanie się kultur to właśnie historia człowieka, więc wychodzi na to, że są to działania naturalne (właściwe naszej naturze). Myślisz że jakakolwiek z współczesnych kultur jest homogeniczna?

Comment

• wasyll
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2008.09
                      • 1823

Jeśli ktoś ma ochotę, to polecam włączyć transmisję meczu badmintona kobiet (w deblu) na tvp.pl. Wiele osób myśli o badmintonie, jako zwykłym odbijaniu lotki 'paletkami', a ten mecz jest tak szybki, że aż oczy cieszy. Grają reprezentantki Singapuru z Tajwanem.

Comment

• Pankracy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2007.10
                        • 2797

Znalazł ktoś jakiś dokłądny terminarz ze startami Polaków, najlepiej z podanymi godzinami? W sieci jest taki burdel, że wszędzie jest pełno informacji, ale żadnej konkretnej.
                        Na stronie PKOl są podawane godziny startów polskich reprezentantów. Są też podane inne informacje: terminarz igrzysk, polska reprezentacja, dyscypliny sportowe w jakich uczestniczą Polacy itp.

Comment

• wasyll
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2008.09
                          • 1823

No tak, zamiast sprawdzić w najbardziej pewnym miejscu, to ja wędruję od strony do strony szukają nie wiadomo czego. Dzięki, czegoś takiego szukałem!

Comment

• Latarnik
                            Premium Lamplighter
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2004.06
                            • 5030

Poziom sedziowania na tych igrzyskach jest po prostu zenujacy.
                            5450 kapsli z wypitych piw
                            874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                            "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                            https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                            Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                            https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

Porozmawiajmy lepiej o pozytywach. Na przykład nasi starają się stosować do szczytnej idei igrzysk, że liczy się przede wszystkim udział, czyż to nie piękne?

Swoją drogą niektóre dyscypliny są okrutne. Przygotowujesz się do igrzysk kilka lat, jedziesz kilka godzin, startujesz, kilka minut i po sprawie.
                              Last edited by żąleną; 2012-07-30, 13:35.

Comment

• tfur
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼🍼
                                • 2006.05
                                • 1311

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedzi
                                ...późna pora (zrobiona chyba pod Amerykę i podobne szerokości geograficzne?).
                                chodziło ci raczej o długości, belfrze
                                a ja zmagań żadnych jeszcze nie oglądałem
                                nawet siatkarze przegrali u mnie wczoraj z knajpą
                                veni, emi, bibi

Comment

Przetwarzanie...
                                X