Olimpiada 2012

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

W końcu dzień jaki powinien być codzień NIe jakaś zblazowana tenisistka dla której liczy się tylko kasa czy paniusia z magazynów dla panów ale twarde dziewczyny po przejściach i silni nieugięci mężczyźni
    Chwała i sława
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• iron
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.08
      • 6717

No niestety (albo stety) muszę się z Krzysiem zgodzić - Oni mają i szacunek dla Nich za to
      To chyba będą najgorsze wyniki w ostatnich latach, ale nie ma tego złego - może wreszcie wobec braku wyników, będą zmiany w tak zwanych sportowych/olimpijskich związkach (dobra, wiem, że to raczej sience fiction)
      Ale czego się spodziewać, jak większość tzw faworytów do medalu, mówi, że zapierdzielali i w ogóle, a nie wyszło jak zwykle, bo może już nie mają powera, bo są za starzy i w ogóle - w domyśle - proszę sie nas nie czepiać
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• PanOptikon
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2010.07
        • 75

Zastanawiam się kto w TVP wybiera transmisje. Federer i Murray grają finał, a na jedynce oczekiwanie na gimnastykę.

Wczoraj puszczono finał 100 m kobiet z odtworzenia, a zamiast pokazać rzuty karne w meczu Brytyjczyków z Koreą oglądaliśmy studio.

Comment

• Mason
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼
          • 2010.02
          • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PanOptikon Wyświetlenie odpowiedzi
          Zastanawiam się kto w TVP wybiera transmisje. Federer i Murray grają finał, a na jedynce oczekiwanie na gimnastykę.
          Nie jest tak źle, amerykańska stacja NBC zamiast finału sprintu na 100 metrów pokazała zawody w ujeżdżaniu
          JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• beerek62
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛
            • 2010.04
            • 1045

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
            Nie jest tak źle, amerykańska stacja NBC zamiast finału sprintu na 100 metrów pokazała zawody w ujeżdżaniu
            Nie chcieli pokazać, jak jamajscy sprinterzy Bolt i Blake udowodnili amerykańcom, gdzie ich miejsce
            Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
            Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

• Latarnik
              Premium Lamplighter
              🥛🥛🥛🥛
              • 2004.06
              • 5030

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
              To nie jedyne kuriozum, ogladajac transmisje tej stacji odnosze wrazenie, ze na tych Igrzyskach najwazniejsze sa siatkowka plazowa i hokej na trawie.
              5450 kapsli z wypitych piw
              874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
              "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
              https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
              Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
              https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Latarnik
                Premium Lamplighter
                🥛🥛🥛🥛
                • 2004.06
                • 5030

Ale super mecz graja pilkarki nozne Kanady i USA w polfinale.
                Najpierw 1:0 dla Kanady, potem 1:1, 2:1, 2:2 i 3:2, a mecz sie jeszcze nie skonczyl

3:3 !!!
                Last edited by Latarnik; 2012-08-06, 21:20.
                Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell

Comment

• kiszot
                  🍼🍼
                  • 2001.08
                  • 8109

Fajny mecz,właśnie ogladam.
                  Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                  1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                  Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                  So von Natur, Natur in alter Weise,
                  Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                  Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Latarnik
                    Premium Lamplighter
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2004.06
                    • 5030

W ostatniej minucie czasu doliczonego do dogrywki, amerykanki zdobyly zwycieska 4 bramke.
                    Piekny mecz, dramaturgia i sliczne gole.
                    Chyba na stale przerzuce sie na damski futbol

Comment

• Mason
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼
                      • 2010.02
                      • 3280

A wymieniały się koszulkami po meczu?
                      JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• bayern71
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2006.06
                        • 1004

No i wczoraj bym się ostatecznie wkurzył postawą Dołęgi, a wcześniej siatkarzy plażowych. Na szczęście mądrzejsi koledzy na tym forum wytłumaczyli mi, że sukcesy Majewskiego i Zielińskiego są ich prywatnymi sukcesami. Zakładam, że porażki też nie są ogólnonarodowe, a więc teraz to mi zupełnie powiewa co zrobili.
                        Wydaje mi się, że w przyszłości nagrody za wywalczone medale powinny być bardzo duże (około 10 mln), natomiast przygotowania powinny być finansowane z kieszeni sportowca. Obecny system jest bzdurny i powoduje, ze na igrzyska przyjeżdża biegaczka biegnąca 30 sekund powyżej swojego rekordu życiowego. I jeszcze twierdzi, że nie wie co się stało.

Comment

• kiszot
                          🍼🍼
                          • 2001.08
                          • 8109

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedzi
                          Obecny system jest bzdurny i powoduje, ze na igrzyska przyjeżdża biegaczka biegnąca 30 sekund powyżej swojego rekordu życiowego. I jeszcze twierdzi, że nie wie co się stało.
                          Czyli tak jak nasze najlepsza pływaczka która przypłynęła ostatnia i tez była zdziwiona.
                          Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                          1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                          Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                          So von Natur, Natur in alter Weise,
                          Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                          Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• wpadzio
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2011.06
                            • 2654

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedzi
                            sukcesy Majewskiego i Zielińskiego są ich prywatnymi sukcesami.
                            Zieliński przymierza się do zmiany barw narodowych (ponoć Azerbejdżan pytał kilka razy a wcześniej Niemcy) bo mu niewygodnie ze związkiem. Mój świat to Twój świat... I Twój dziewczynko!
                            Last edited by wpadzio; 2012-08-07, 22:24.
                            Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
                            Serviatus status brevis est
                            3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• Latarnik
                              Premium Lamplighter
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2004.06
                              • 5030

Wlasnie ogladam mecz polskich siatkarzy z Rosja i zaluje ze mam bezposrednia transmisje. Suchy wynik mniej by mnie wqrwil niz to co widze.
                              Tyle straconych punktow przez serwis w siatke to po prostu zawodowcom nie przystoi.

Comment

• bayern71
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2006.06
                                • 1004

No jak na razie w klasyfikacji największych frajerów 2 miejsca na podium obsadzone przez siatkarzy. Złoto dla Dołęgi, na drugim chyba jednak "zwykli" siatkarze, plażowi mieli pecha bo trafili na najlepszą parę.

Comment

Przetwarzanie...
                                X