Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71
Wyświetlenie odpowiedzi
Olimpiada 2012
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCzyli tak jak nasze najlepsza pływaczka która przypłynęła ostatnia i tez była zdziwiona.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziWlasnie ogladam mecz polskich siatkarzy z Rosja i zaluje ze mam bezposrednia transmisje. Suchy wynik mniej by mnie wqrwil niz to co widze.
Tyle straconych punktow przez serwis w siatke to po prostu zawodowcom nie przystoi.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Proponuję zmienić przyśpiewkę kibiców z "nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało" na "gdzie są medale, Polacy, gdzie są medale?" Co dyscyplina to baty... Co jakieś eliminacje, to za metą słychać huk pękającego balonu buńczucznych zapowiedzi naszych "orliczków" Biuro turystyczne Olimpiada Tour ma się dobrze...Last edited by genea; 2012-08-08, 21:18.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziPlażowi nie byli faworytami a z przyjemnością oglądało się ich mecze, w tym grę z faworytami turnieju, poza pojedynkiem z Łotyszami. Wygrana z Holendrami - według mnie najlepszy ich mecz w Londynie.
O Radwańskiej zapomniałeś jadąc siatkarzy plażowych? Skleroza ? Balonik pompowany był równie długo jak siatkarski (w hali).Last edited by genea; 2012-08-08, 21:54.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziPlażowi nie byli faworytami a z przyjemnością oglądało się ich mecze, w tym grę z faworytami turnieju, poza pojedynkiem z Łotyszami. Wygrana z Holendrami - według mnie najlepszy ich mecz w Londynie.
Siatkarze halowi też wygrali mecz z Włochami i według mnie to był ich najlepszy mecz w Londynie. I co z tego. Efekt jest ten sam.
Postawa Radwańskiej to zwykłe chamstwo (a moja klasyfikacja dotyczy frajerskich porażek). Lepiej jakby zasymulowała kontuzję i posiedziała w domu
Comment
-
-
Chamstwo? Dlatego, że przegrała na samym początku? Twój tok myślenia zaczyna mnie po prostu bawić.
Radwańska chamska, Rogowska chamska, Gruchała też chamska. Zdajesz sobie sprawę z tego, że można wymianiać dalej?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziChamstwo? Dlatego, że przegrała na samym początku? Twój tok myślenia zaczyna mnie po prostu bawić.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziMoże koledze chodzi o wypowiedź Radwańskiej, jak to rzekła że ważniejsze są dla niej turnieje wielkoszlemowe. Ciekawe, że ci którzy tych turniejów trochę w życiu powygrywali uważają coś dokładnie odwrotnego...www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziA tego to nie słyszałem, jeśli tak to zwracam honor
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziZabawna teoria, ponieważ gra się do 15. Nie wygrywali 14-8, wtedy porażkę można by nazwać frajerstwem, albo gdyby grali z jakimiś kelnerami a nie faworytami turnieju.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziTaka natura Pokaków - sami eksperci i mistrzowie świata w narzekaniu
Wysłaliśmy całą gromadę turystów (a turyści dodatkowo przez 4 lata zwiedzili kawał świata pod pozorem treningów). Ten ostatnio opisany przez darkad miał o tyle pecha, że zarobił parę kopniaków. A szkoda, że tylko on.
Comment
-
Comment