Olimpiada 2012

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bayern71
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1004

Tenis lubię i śledzę. Na takiej powierzchni i w tej formie nie powinna przegrać w normalnym komercyjnym turnieju. No ale to tylko sport - przegrała. Bardziej bulwersujące jest jej zachowanie po meczu. Zadowolenie na twarzy, głupi wywiad. Po co przyjeżdżała? Jeden medal w tą czy w tą nic nie zmienia. Oszczędziłaby nerwów sobie i kibicom.

Comment

• beerek62
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛
      • 2010.04
      • 1045

Poza tym - według mnie - trochę nie na miejscu było jej późniejsze stwierdzenie, że igrzyska olimpijskie nie są najważniejszymi zawodami. Dla większości sportowców chyba jednak są.
      Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
      Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

• Latarnik
        Premium Lamplighter
        🥛🥛🥛🥛
        • 2004.06
        • 5030

A odwracajac kota ogonem, czy ktos kto uwaza, ze Igrzyska Olimpijskie nie sa dla niego najwazniejszymi zawodami nie ma prawa brac w nich udzialu?
        Ma prawo miec swoje zdanie.
        5450 kapsli z wypitych piw
        874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
        "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
        https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
        Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
        https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• danio_145
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.02
          • 723

A Paweł Korzeniowski ogolił plecy, dlatego nic nie ugrał

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Może przestań sobie wycierać mordę Radwańską, bo przypisujesz jej coś, czego nie powiedziała.

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Materiał dowodowy, że hej. Dementi Radwańskiej i rozpolitykowane głosy poparcia w komentarzach.

Comment

• Mason
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼
                • 2010.02
                • 3280

Nie powiedziała że IO nie jest ważne, tylko że są ważniejsze turnieje:

Słabo, co tu dużo mówić, ale co mamy zrobić? Teraz lecimy do Kanady na turnieje do Toronto i Montrealu. Tenisowy turniej na igrzyskach jest specyficzny, wcale nie najważniejszy. Wielkie Szlemy są jednak wyżej
                JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Latarnik
                  Premium Lamplighter
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2004.06
                  • 5030

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
                  Nie powiedziała że IO nie jest ważne, tylko że są ważniejsze turnieje:
                  Przeciez ona ma racje, tenis ziemny na stale zostal dyscyplina olimpijska dopiero w 1988 roku i jego znaczenie jest zdecydowanie w tyle za Wielkim Szlemem, szczegolnie Wimbledonem.

To ma sie mniej wiecej tak jak tytul mistrzow olimpijskich pilkarzy noznych w porownaniu do tytulu w Mistrzostwach Swiata w pilce noznej.
                  5450 kapsli z wypitych piw
                  874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                  "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                  https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                  Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                  https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Krzysiu
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2001.02
                    • 14936

A nie mówili u ciebie na tym Hornym Slezsku, że nie powtarza się kłamstw o kimś?

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                    Materiał dowodowy, że hej. Dementi Radwańskiej i rozpolitykowane głosy poparcia w komentarzach.
                    A jaki materiał dowodowy potrzebujesz? Źródło jest podane, ja to sobie sprawdziłem. Na osobistej stronie Radwańskiej na fejsbuku jest jej dementi. Bez rozpolitykowanych komentarzy.

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Źródło czego, dementi? Chyba bardziej liczy się to, co faktycznie powiedziała w wywiadzie.

Comment

• Krzysiu
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.02
                        • 14936

To przytocz ten wywiad, w którym powiedziała, że olimpiada jest nieważna. Ale cały, nie jakieś zdanie zasłyszane w wyborczej albo jakimś innym szmatławcu.

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Ale ja mam to gdzieś. To ty wyrzucasz belfrowi, że przypisuje Radwańskiej słowa, których nie powiedziała, więc je znajdź i udowodnij mu kłamstwo. Dla ciebie to pestka, w końcu orientujesz się w nieszmatławych mediach.

Comment

• Krzysiu
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2001.02
                            • 14936

Nieprawdziwą wypowiedź zamieścił jakiś smatławiec, którego nie znam. Nie mam najmniejszej ochoty szukać jakichś kłamstw. Wystarcza mi słowo Radwańskiej, że nic takiego nie powiedziała. A ciężar dowodu, że powiedziała, leży po stronie tego, który zarzuca jej zlekceważenie turnieju olimpijskiego.

Jak już chcesz sobie pojeździć po kimś, kto nie czyta tego forum, to może zajmij się tym:
                            "LOT odmówił przewiezienia części sportowych wózków inwalidzkich i zawodników".
                            Więcej na ten temat masz tu: http://www.rp.pl/artykul/10,925937-N...olimpiade.html

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

A czy ja jeżdżę po Radwańskiej? Pisałem o czymś zupełnie innym, nie posługuj się metodami rodem ze szmatławców.

Comment

• darekd
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🍺🍺🍺
                                • 2003.02
                                • 12579

Krzysiu, wiadomo o co chodzi. Chcesz czy nie chcesz, ale po porażce z Niemką pierwszą rakietą PiSu panna Isia już nie będzie. Trudno, są ważniejsze dyscypliny jak tenis

Comment

Przetwarzanie...
                                X