Olimpiada 2012

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62
    J... Tylko Polacy jak zawsze są kołtunami... Przykre.
    Dlaczego mnie obrażasz? Widziałeś mnie chociaż raz w życiu? Może ty osobiście jesteś kołtunem, ale ode mnie i od Polaków się odwal.

Akurat decyzje w tej sprawie podejmował jasnogród. To premier, prezydent i ministra sportu olali uroczystośc wręczania nominacji olimpijskich, nie ja i nie "Polacy". To premier powiedział, że paraolimpiada nigdy nie będzie tak popularna, jak prawdziwa olimpiada, a prezes telewizji uznał, że nie będzie kupował transmisji, bo zawody są "nieestetyczne". Ich się czep, a nie Polaków.

Comment

• beerek62
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛
      • 2010.04
      • 1051

Krzysiu, nie denerwuj się. Oni też niestety są Polakami i to w niektórych przypadkach wybranymi przez nas samych. Masz rację, niepotrzebnie potraktowałem to tak ogólnie. Wszystkich urażonych bardzo przepraszam
      Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
      Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
        Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
        Prusak
        Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
        2024-02-07, 19:00
      • dadek
        Niemcy, Erlangen, Verzigmannstraße 4, Steinbach Bräu
        dadek
        Wystawcy i goście zjeżdżający na Brau Beviale tłumnie zapełnili browary w Nürnberg, więc my wybraliśmy się do Erlangen. To satelickie miasto na północ od Nürnberg jest osiągalne po 15 minutach jazdy pociągiem, a od stacji kolejowej do browaru trzeba odbyć kilometrowy spacer przez tutejszą...
        2023-12-08, 02:06
      • dadek
        Plzeň, Rooseveltova 4, KEGzistence
        dadek
        Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
        2023-05-11, 01:45
      • bastion
        Ukraina, Kropivnicki, Vierhna Permska 88, Dudliar.
        bastion
        To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...
        2022-01-05, 22:49
      • zagul
        Kupię serie kapsli z Kormorana z 2009 i 2012 roku
        zagul
        Tak jak w temacie, kupię serie, kompletne. Wszystkie prócz Samochodów z 2012 roku.

Czekam na oferty
        2019-06-10, 22:09
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...