Jestem tego samego zdania.
Przy Rowing Jacku o FCJP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziTy naprawdę jesteś tak głupi czy tylko tak dla zgrywy trolujesz?
Jest tu jakiś admin? Chyba czas tę dyskusję posłać gdzie jej miejsce...Rzeczpospolita Krakowska
jak wychodze to tylko na pole
Comment
-
-
No niestety, temat się pewnie rozwinie, bo administracja na urlopie. Ja nie mam uprawnień do posprzątania w tym temacie.
Karabach - ty mnie nie zawstydzaj, bo nie o to tu chodzi, tylko zacznij w końcu pisać zdania z dużej litery.
Do wszystkich pozostałych - gdybyście powstrzymali nieco języki, nie obrzucali się błotem, to nie byłoby tego zbędnego trollowania, który jest gorszy od "brzydkiego" pisania.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo niestety, temat się pewnie rozwinie, bo administracja na urlopie. Ja nie mam uprawnień do posprzątania w tym temacie.
Karabach - ty mnie nie zawstydzaj, bo nie o to tu chodzi, tylko zacznij w końcu pisać zdania z dużej litery.
Do wszystkich pozostałych - gdybyście powstrzymali nieco języki, nie obrzucali się błotem, to nie byłoby tego zbędnego trollowania, który jest gorszy od "brzydkiego" pisania.
przepraszam jeżeli kogoś uraziłem,chciałem tylko coś komuś uświadomić.
ta dyskusja nie powinna mieć miejsca ale nie ja ją zapoczątkowałem.
szanujmy sieę wzajemnie bo jak my tego nie będziemy robić to kto...Rzeczpospolita Krakowska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedzinie obrażaj mnie chłopaku bo ja tego nie czynie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedzipiszę z małej bo takie już moje i pogdzić się z tym musicie
Pisanie zgodnie z zasadami to wyraz szacunku dla ojczystego języka i dla czytających.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedzipiszę z małej bo takie już moje i pogdzić się z tym musicie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedziszanujmy sieę wzajemnie bo jak my tego nie będziemy robić to kto...Last edited by delvish; 2012-07-15, 20:06."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziOwszem obrażasz mnie, bo próbujesz ze mnie robić idiotę.
jeżeli poczułeś się dotknięty jakąkolwiek z moich wypowiedzi to przepraszam Cie.Rzeczpospolita Krakowska
Comment
-
-
Dobra dajmy już spokój, wieczór taki ładny...
Wróci administracja to posprząta, ja z mojej strony przepraszam za zaśmiecanie forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziA ja Cie będę obrażał bo "takie już moje" (WTF?) i pogodzić się z tym musisz. To też Ci będzie pasować?
Pisanie zgodnie z zasadami to wyraz szacunku dla ojczystego języka i dla czytających.
coś na temat wiem panowie.Rzeczpospolita Krakowska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziBynajmniej. Ty musisz się pogodzić z prawidłowym używaniem dużych liter. Takie są tu zasady.
Zacznij więc od szanowania wszystkich użytkowników i zastosuj się do obowiązujących na forum reguł.Rzeczpospolita Krakowska
Comment
-
-
Widzę że konwersacja się rozwinęła proponuje zluzowanie atmosfery.Po co się sprzeczać, zaczęło się ode mnie więc proponuje zaprzestać,postaram się w innych postach o lepszą składnie jak i wypowiedzi...po co po sobie jezdzić kto lepszy w polszczyznie a kto gorszy prawie jak w piaskownicy...Nie mam u siebie na komputerze co niektórych polskich znaków więc wybaczcie.Ja uważam sprzeczkę za zakończoną.Last edited by Gość; 2012-07-16, 07:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ra86dek Wyświetlenie odpowiedziNie mam u siebie na komputerze co niektórych polskich znaków więc wybaczcie.Ja uważam sprzeczkę za zakończoną.
Przy okazji (nie dotyczy to cytowanego), czy wy też zauważyliście dziwną manierę, która rozpleniła się nie tylko na tym forum? Coraz więcej osób robi spację przed przecinkiem albo kropką, zamiast po nich. Nie wiem co o tym myśleć, ale zauważam od mniej więcej roku takie pisanie. Wcześniej tego nie było. O co tu chodzi?Last edited by Pendragon; 2012-07-16, 09:12.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSpacji też nie masz?
Przy okazji (nie dotyczy to cytowanego), czy wy też zauważyliście dziwną manierę, która rozpleniła się nie tylko na tym forum? Coraz więcej osób robi spację przed przecinkiem albo kropką, zamiast po nich. Nie wiem co o tym myśleć, ale zauważam od mniej więcej roku takie pisanie. Wcześniej tego nie było. O co tu chodzi?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ra86dek Wyświetlenie odpowiedziProponuje założyć na forum kółko polonistyczne i będzie spokój.
Na browar.bizie działa FCJP, więc wszelkie niechlujstwo będzie tępione. Jeżeli nie podoba ci się, droga wolna, nikt cię tu siłą nie trzyma.
Jak przychodzisz do knajpy i przysiadasz się do kogoś do stolika to też zaczynasz od awanturowania się?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment