Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy Rowing Jacku o FCJP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Przy Rowing Jacku o FCJP
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ra86dek Wyświetlenie odpowiedziNie mam zamiaru z Tobą dyskutować na temat jak sformułowałem swoja poprzednią odpowiedz...jeżeli nie rozumiesz co jest napisane twój problem...oceniamy w tym wątku piwo a nie kogoś jak kto piszę poprawną składnią.Właśnie dlatego w naszym kraju jest taka zawiść przez takie osoby...przykro mi.W następnym poście postaram się o lepsze sformułowania pozdrawiam.
Owszem, oceniamy w tym wątku piwo, ale Ty nie napisałeś o nim nic konkretnego.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziZawiść przez osoby dbające o poprawną polszczyznę?
Owszem, oceniamy w tym wątku piwo, ale Ty nie napisałeś o nim nic konkretnego.Last edited by Gość; 2012-07-15, 16:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziUmiejęne władanie poprawną polszczyzną to nie tylko domena polonistów...Rzeczpospolita Krakowska
jak wychodze to tylko na pole
Comment
-
-
Koledzy są tu nowi (mniej lub bardziej) i jeszcze najwidoczniej nie wiedzą, że na tym forum obowiązuje zasada pisania nie po "sieciowemu", tylko zgodnie z zasadami polskiej ortografii.
Piętnujemy tu zwłaszcza zaczynanie zdania od małej litery czy brak przecinków. Każdy kto tu próbuje się wyłamać zostaje odpowiednio uświadomionyLast edited by Pendragon; 2012-07-15, 18:32.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKoledzy są tu nowi (mniej lub bardziej) i jeszcze najwidoczniej nie wiedzą, że na tym forum obowiązuje zasada pisania nie po "sieciowemu", tylko zgodnie z zasadami polskiej ortografii.
Piętnujemy tu zwłaszcza zaczynanie zdania od małej litery czy brak przecinków. Każdy kto tu próbuje się wyłamać zostaje odpowiednio uświadomiony
bo mnie na studiach wręcz zachęcano do jej stosowania (nigdy jej nie unikałem) sam byłeś kiedyś mniej lub bardziej nowym na tym forum. a co do tzw. poprawnej polszczyzny to może nie dyskutujmy bo mógłbym Cię troszkę zawstydzić. Twoje zdrowieRzeczpospolita Krakowska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedziczy gwara np.krakowska będzie piętnowana ?
bo mnie na studiach wręcz zachęcano do jej stosowania (nigdy jej nie unikałem) sam byłeś kiedyś mniej lub bardziej nowym na tym forum. a co do tzw. poprawnej polszczyzny to może nie dyskutujmy bo mógłbym Cię troszkę zawstydzić. Twoje zdrowie
Ja też byłem kiedyś nowy na tym forum ale zanim zacząłem pisać upewniłem się, że napisze składnie, z sensem i coś wnoszącego do tematu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedziczy gwara np.krakowska będzie piętnowana ?
bo mnie na studiach wręcz zachęcano do jej stosowania (nigdy jej nie unikałem) sam byłeś kiedyś mniej lub bardziej nowym na tym forum. a co do tzw. poprawnej polszczyzny to może nie dyskutujmy bo mógłbym Cię troszkę zawstydzić. Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziWyjaśnij mi proszę co ma gwara do niezrozumiałego, nieskładnego bełkotu? A jeżeli nie rażą Cię takie wypowiedzi to nikogo i niczym tu nie zawstydzisz.
Ja też byłem kiedyś nowy na tym forum ale zanim zacząłem pisać upewniłem się, że napisze składnie, z sensem i coś wnoszącego do tematu.
gość przelał na ''papier'' swoje wrażenia a że zrobił to nazbyt wylewnie to chyba dobrze świadczy o jednym,mianowicie chce się podzielić swoimi wrażeniami i wcale nie musi robić tego w taki sposób jak inni. Czyż nie mam racji ?Rzeczpospolita Krakowska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziZawstydź go. Z tych Twoich postów wynika, że będzie Ci chyba trudno i trochę czasu będziesz musiał na to poświęcić, żeby napisać nawet prosty post poprawnie. Wszystko jednak możliwe, masz tyle pomocy, nawet w przeglądarce.Rzeczpospolita Krakowska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedzijesteś prostym człowiekiem i chwała ci za to
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziŻyczę Ci, żebyś Ty też był takim prostym człowiekiem piszącym poprawnie, nie bełkocząc, bo na razie jesteś zwykłym bełkoczącym prostakiem, nie umiejący nawet pisać po polsku.
Żałosny jesteś kolego i może skończmy już tą wymianę zdań.Życzę ja Tobie byś był zawsze sobą i tylko sobą!!! miłego wieczoruRzeczpospolita Krakowska
Comment
-
-
Liczę, że odpowiednie Osoby - usuną tę nic nie wnoszącą do tematu Rowing Jacka dyskusję
Amen.Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedzijeżeli nie piszę po polsku to jakim cudem jesteś w stanie odczytać moje posty.
Jest tu jakiś admin? Chyba czas tę dyskusję posłać gdzie jej miejsce...
Comment
-
Comment