Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować na temat jak sformułowałem swoja poprzednią odpowiedz...jeżeli nie rozumiesz co jest napisane twój problem...oceniamy w tym wątku piwo a nie kogoś jak kto piszę poprawną składnią.Właśnie dlatego w naszym kraju jest taka zawiść przez takie osoby...przykro mi.W następnym poście postaram się o lepsze sformułowania pozdrawiam.
Przy Rowing Jacku o FCJP
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować na temat jak sformułowałem swoja poprzednią odpowiedz...jeżeli nie rozumiesz co jest napisane twój problem...oceniamy w tym wątku piwo a nie kogoś jak kto piszę poprawną składnią.Właśnie dlatego w naszym kraju jest taka zawiść przez takie osoby...przykro mi.W następnym poście postaram się o lepsze sformułowania pozdrawiam.
Owszem, oceniamy w tym wątku piwo, ale Ty nie napisałeś o nim nic konkretnego. -
Czytałem wypowiedz twoja na temat tego piwa podoba mi się,natomiast moja interpretacja jest podobna więc nie będę pisał tego samego i się powtarzał po innych..Ktoś kto spróbuje sam doświadczy smaku.
Ostatnia zmiana dokonana przez Gość; 2012-07-15, 16:49.Comment
-
Rzeczpospolita Krakowska
jak wychodze to tylko na poleComment
-
Koledzy są tu nowi (mniej lub bardziej) i jeszcze najwidoczniej nie wiedzą, że na tym forum obowiązuje zasada pisania nie po "sieciowemu", tylko zgodnie z zasadami polskiej ortografii.
Piętnujemy tu zwłaszcza zaczynanie zdania od małej litery czy brak przecinków. Każdy kto tu próbuje się wyłamać zostaje odpowiednio uświadomionyOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-07-15, 18:32.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Koledzy są tu nowi (mniej lub bardziej) i jeszcze najwidoczniej nie wiedzą, że na tym forum obowiązuje zasada pisania nie po "sieciowemu", tylko zgodnie z zasadami polskiej ortografii.
Piętnujemy tu zwłaszcza zaczynanie zdania od małej litery czy brak przecinków. Każdy kto tu próbuje się wyłamać zostaje odpowiednio uświadomiony
bo mnie na studiach wręcz zachęcano do jej stosowania (nigdy jej nie unikałem) sam byłeś kiedyś mniej lub bardziej nowym na tym forum. a co do tzw. poprawnej polszczyzny to może nie dyskutujmy bo mógłbym Cię troszkę zawstydzić. Twoje zdrowieRzeczpospolita Krakowska
-
czy gwara np.krakowska będzie piętnowana ?
bo mnie na studiach wręcz zachęcano do jej stosowania (nigdy jej nie unikałem) sam byłeś kiedyś mniej lub bardziej nowym na tym forum. a co do tzw. poprawnej polszczyzny to może nie dyskutujmy bo mógłbym Cię troszkę zawstydzić. Twoje zdrowie
Ja też byłem kiedyś nowy na tym forum ale zanim zacząłem pisać upewniłem się, że napisze składnie, z sensem i coś wnoszącego do tematu.Comment
-
czy gwara np.krakowska będzie piętnowana ?
bo mnie na studiach wręcz zachęcano do jej stosowania (nigdy jej nie unikałem) sam byłeś kiedyś mniej lub bardziej nowym na tym forum. a co do tzw. poprawnej polszczyzny to może nie dyskutujmy bo mógłbym Cię troszkę zawstydzić. Twoje zdrowieComment
-
Wyjaśnij mi proszę co ma gwara do niezrozumiałego, nieskładnego bełkotu? A jeżeli nie rażą Cię takie wypowiedzi to nikogo i niczym tu nie zawstydzisz.
Ja też byłem kiedyś nowy na tym forum ale zanim zacząłem pisać upewniłem się, że napisze składnie, z sensem i coś wnoszącego do tematu.
gość przelał na ''papier'' swoje wrażenia a że zrobił to nazbyt wylewnie to chyba dobrze świadczy o jednym,mianowicie chce się podzielić swoimi wrażeniami i wcale nie musi robić tego w taki sposób jak inni. Czyż nie mam racji ?Rzeczpospolita Krakowska
-
Rzeczpospolita Krakowska
-
Comment
-
Żałosny jesteś kolego i może skończmy już tą wymianę zdań.Życzę ja Tobie byś był zawsze sobą i tylko sobą!!! miłego wieczoruRzeczpospolita Krakowska
-
Liczę, że odpowiednie Osoby - usuną tę nic nie wnoszącą do tematu Rowing Jacka dyskusję
Amen.Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje
Comment
-
Comment