Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy Rowing Jacku o FCJP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Już zostało ci powiedziane, dla piszących niechlujnie i z błędami wyrozumiałości na tym forum niema. Jeżeli nie jesteś w stanie przyjąć tego do wiadomości to żegnamy ozięble.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJuż zostało ci powiedziane, dla piszących niechlujnie i z błędami wyrozumiałości na tym forum niema. Jeżeli nie jesteś w stanie przyjąć tego do wiadomości to żegnamy ozięble.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavi77 Wyświetlenie odpowiedziJeżeli już zwracasz już komuś uwagę, to sprawdź najpierw swojego posta.Rzeczpospolita Krakowska
jak wychodze to tylko na pole
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavi77 Wyświetlenie odpowiedziJeżeli już zwracasz już komuś uwagę, to sprawdź najpierw swojego posta.
Ale ubaw, jak dzieci w piaskownicy...
Comment
-
-
Wiecie co wysłałem już do admina prośbę z rezygnacją konta na forum.Za dużo tutaj "polityków",przez takie mądre osoby nasz kraj jest jaki jest.Każdy lepszy od drugiego a w rzeczywistości jak dzieci we mgle i w imaginowanym świecie.Kółko polonistyczne potrzebne na forum i to nie jest "cwaniakowanie"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ra86dek Wyświetlenie odpowiedziWiecie co wysłałem już do admina prośbę z rezygnacją konta na forum.Za dużo tutaj "polityków",przez takie mądre osoby nasz kraj jest jaki jest.Każdy lepszy od drugiego a w rzeczywistości jak dzieci we mgle i w imaginowanym świecie.Kółko polonistyczne potrzebne na forum i to nie jest "cwaniakowanie"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSpacji też nie masz?
Przy okazji (nie dotyczy to cytowanego), czy wy też zauważyliście dziwną manierę, która rozpleniła się nie tylko na tym forum? Coraz więcej osób robi spację przed przecinkiem albo kropką, zamiast po nich. Nie wiem co o tym myśleć, ale zauważam od mniej więcej roku takie pisanie. Wcześniej tego nie było. O co tu chodzi?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W tym temacie zostało już wszystko powiedziane, a nawet więcej. Nowi koledzy albo się zastosują do zasad panujących na forum, albo szybko się znudzą - jeśli ich nikt nie będzie zachęcał. Temat zamykam.
Comment
-
Comment