Posiada może ktoś z Was namiary na sprawdzone i tanie noclegi w tych miastach lub ich najbliższych okolicach - interesują mnie: Drezno, Wiedeń, Praga i Budapeszt?
Hunyadi Panzió! - Kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező, megfizethető árú szálláshely Budapesten, M5 budapesti bevezető szakaszán, Kispest, Soroksár, Pestszenterzsébet, Pestszentimre, Pestszentlőrinc közelében
Cena za 2 osoby to ok 9000HUF
Jak na Budapeszt to mało.
Z minusów - droga blisko, ale można poprosić o pokój z dala od drogi (my tak zrobiliśmy) i problem znika.
Z plusów - przystanek autobusowy obok. W Budapeszcie jest doskonała komunikacja - nie trzeba być w centrum (no chyba że wracasz o 2 w nocy - wtedy tylko taksówka )
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Ajj, pytałem się na różne sposoby szukajki i nic ciekawego nie znalazłem :/. Tylko wątki nt. piwnych lokalizacji. W takim razie temat do scalenia lub zamknięcia. Przepraszam
Comment