nepiwo czosnkowe za pół ceny, podobnie i in aromatyzowane

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • piwosc
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.02
    • 7

A u mnie w warzywniaku sprzedają piwo. Wiec można sobie wybrać jeszcze marchew, czosnek lub coś innego i wycisnąć, a może serwują coś takiego na miejscu? Nigdy nie spytałem

Comment

• YouPeter
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.05
      • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
      To samo tyczy się pasteryzacji
      Z pasteryzacją jest trochę inaczej. Jak zmieszasz niepasteryzowane z niepasteryzowanym to wyjdzie pasteryzowane. Bo minus z minusem daje plus!
      Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Twilight_Alehouse
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.06
        • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedzi
        Z pasteryzacją jest trochę inaczej. Jak zmieszasz niepasteryzowane z niepasteryzowanym to wyjdzie pasteryzowane. Bo minus z minusem daje plus!
        To chyba podobnie będzie, jak zmieszasz unijne z normalnym, niestety wyjdzie unijne...

Comment

• cwirek
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2006.12
          • 21

Ale jakby zmieszać unijne z unijnym to według zasady, że dwa minusy dają plus to powinno wyjść normalne. Wydaje mi się, że teoria superstrun na szczęście na to nie pozwala

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwosc Wyświetlenie odpowiedzi
            A u mnie w warzywniaku sprzedają piwo. Wiec można sobie wybrać jeszcze marchew, czosnek lub coś innego i wycisnąć
            Bez sensu. Przecież można kupić sok warzywny w kartonie, i jest od razu trzy w jednym:
            1. piwo
            2. z sokiem
            3. warzywnym.

Comment

Przetwarzanie...
            X