Witam wszystkich. Krotko i na temat. Moze ktos mial podobny przypadek. Pije piwo w calkowicie wyremontowanym domku i co... Po lyku piwa czuje smak plhs zapach tak jakbym pil cos w stylu super glue i go czul w nosie. Wychodze do kotlowni, na dwor to wszystko jest ok. Sprawdzilem to na kilku osobach i kazdy ma to samo. Czy ktos ma jakis pomysl co to moze byc? Dodam ze w jednym pomieszczeniu nie mam pomalowane i nie ma tam nic prucz podlogi. Panele podlogowe. I jest to samo.
Bardzo dziwny przypadek
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szymonxx Wyświetlenie odpowiedziprucz
Comment
-
-
Ja bym został w kotłowni.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Tak, kotłownia i absolutnie z dala od dworu!Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szymonxx Wyświetlenie odpowiedziWitam wszystkich. Krotko i na temat. Moze ktos mial podobny przypadek. Pije piwo w calkowicie wyremontowanym domku i co... Po lyku piwa czuje smak plhs zapach tak jakbym pil cos w stylu super glue i go czul w nosie. Wychodze do kotlowni, na dwor to wszystko jest ok. Sprawdzilem to na kilku osobach i kazdy ma to samo. Czy ktos ma jakis pomysl co to moze byc? Dodam ze w jednym pomieszczeniu nie mam pomalowane i nie ma tam nic prucz podlogi. Panele podlogowe. I jest to samo.
Myślę, że Twoje pytanie bardziej się nadaje na forum chemiczne niż piwne. :-)Last edited by Telefon102; 2016-01-08, 22:11.
Comment
-
-
Fakt. Ortografia u mnie na bardzo słabym poziomie a bardziej lenistwo ale jak ktoś chcę wytykać takie sprawy to proponuję na inne forum się przenieść. Druga strona medalu... Pisanie tego postu było w trakcie degustacji piw w celu weryfikacji problemu. Faktycznie może to być od np kleju. Jutro sprawdze w innym pomieszczeniu. Otworze po kolei te materiały budowlane których używałem. Dam znać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szymonxx Wyświetlenie odpowiedziOtworze po kolei te materiały budowlane których używałem.
A odnośnie stosownego forum, to sugeruję: http://forum.muratordom.pl/
Comment
-
Comment