Brok był zwykle w zielonych butelkach, więc nie mógł zawierać żółci jak inne piwa w brązowożółtych butlach
Przeniesienie browaru Belgia pod Łódź :)
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzinie wiedziałem czy przenieść ten temat do Twórczości czy utworzyć wręcz nowy dział Białe Portery i tam ten temat umieścićMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziTaki dział musi powstać!!! Obecne czasy tego wymagają.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzinie wiedziałem czy przenieść ten temat do Twórczości czy utworzyć wręcz nowy dział Białe Portery i tam ten temat umieścićZapraszam do Browaru Sielanka.
Comment
-
-
Białe Portery to jak białe kruki...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziBiałe Portery to jak białe kruki...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment