Konstrukcja mieszadła osadu wydzielonej komory fermentacyjnej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
    dadek
    W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
    2024-09-03, 03:08
  • dadek
    Fulda, Wiesenmühlenstraße 13, Brauhaus Wiesenmühle
    dadek
    Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
    2023-10-06, 01:10
  • dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 02:05
  • Jakubdan
    Porada dla nowicjusza
    Jakubdan
    Cześć, wazę swoje pierwsze piwo z brekwitu Gozdawa Amber Lager i mam pytanie bo nie wiem czy do końca wszystko dobrze robię. Wszystko zrobiłem tak jak pisze w instrukcji na początku fermentacji było 14-15 blg trzymałem przez 48h w 21* a następnie schłodziłem, ze względu ze nie miałem żadnego...
    2021-09-30, 22:16
  • bastion
    Słowacja, Rajecke Teplice, Lesna 12/1, Pivovar Flamm.
    bastion
    Rajecka Dolina położona na południe od Żyliny, znana jest z pięknych krajobrazów oraz z licznych wód mineralnych. Chyba żadnemu turyście bywającemu na Słowacji nie jest dziwna nazwa wody mineralnej - Rajec. Tą rozlewa się w miejscowości Rajec, natomiast nieco bliższe Żyliny- Rajecke...
    2021-04-17, 21:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...