Całkiem nie głupia knajpka znajduje się w Łodzi na ulicy Wojska Polskiego 54. PIANKA. Jest tam całkiem przytulmie i miło, ma terz oczywiście swoje wady np; mało mówny barman,ale ogulnie polecam
fajna knajpka
Collapse
X
-
Zgłaszam tego posta do konkursu na post tygodnia. Ja bym nic w nim nie zmieniał, tylko do Białych Porterów go przesunął.
-
-
Normalnie geniusz, dać mu białego portera w nagrodę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Zgodnie z życzeniami - przeniesionoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Holercia,torz to jakby Czesiu z Włatców Móch.Post sezonu zimowego .pozdrowienia normalnie dla nałóczyciela łod polskiego
Tak na serio, mógłbyś napisać dlaczego według Ciebie ta knajpka jest fajna i co tam leją
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzico tam lejąMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzialbo kogo i za co ?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piomil Wyświetlenie odpowiedziCzyżby to tylko mi się myliły literki przy wstukiwaniu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piomil Wyświetlenie odpowiedziA co leją? Przypełznij i sprawdż.Pewnie tego nie zrobisz,bo ciebie interesuje tylko płyn a nie atmosfera do jego sporzycia
Po co mi atmosfera gdy w kuflu Tyskie? hęęę?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
GPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piomil Wyświetlenie odpowiedziCzyżby to tylko mi się myliły literki przy wstukiwaniu. A co leją? Przypełznij i sprawdż.Pewnie tego nie zrobisz,bo ciebie interesuje tylko płyn a nie atmosfera do jego sporzycia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piomil Wyświetlenie odpowiedziCzyżby to tylko mi się myliły literki przy wstukiwaniu. A co leją? Przypełznij i sprawdż.Pewnie tego nie zrobisz,bo ciebie interesuje tylko płyn a nie atmosfera do jego sporzyciaJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Jeżeli ktoś nie umie poprawnie napisać kilku słów w języku ojczystym to uważam, że zarówno atmosfera w knajpce jak i płyn do wypicia stają się jakby mniej ważne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piomil Wyświetlenie odpowiedziNo cóż widać żeś poprostu piwożłop a z kulturą picia trunku zwanego piwem to nie masz nic wspólnego ,najbardziej smakuje ci w bramie lub pod sklepem
PS. Dosyć długi ten Twój post, a popatrz, nawet Ci się literki nie myliły .
Comment
-
Comment