Nie ma mi czego współczuć! Napisałem wyraźnie, że piję te piwa na zmianę z innymi. Różnice pomiędzy tymi koncernowymi lagerami nie są duże i o to chodziło w mojej wypowiedzi. Zalecam także trochę więcej tolerancji. W końcu wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje.
Tolerancja i współczucie jest pj co chcesz...tylko "miej świadomość" jak to śpiewał KULT
Ale Lech Pils to nie lager
Ostatnia zmiana dokonana przez Cez; 2008-09-04, 21:56.
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Następny biały porter, koncerny piwa nie fermentują
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
A Ty akurat wziąłeś to dosłownie
Rozczarowałeś mnie
Wziąłem dosłownie, że Lech Pils to nie lager?
Lager on ci jak najbardziej, nawet kukurydza w nim spełnia wymagania stylu.
(1+sqrt5)/2
Ze stylów nie żartujmy coby nie mieszać młodym w głowie:
Tako rzecze wikipedia: Lager - piwo dolnej fermentacji, produkowane podobnie jak pilzner, zwykle jednak z dodatkiem cukru, czasem też pszenicy, kukurydzy i ryżu.
(1+sqrt5)/2
Cez proszę Cię, tak się rodzą opowieści o byczej żółci w piwie. Nobless oblige - jak forumowicz z 5 letnim stażem pisze takie bzdury, to trzeba reagować, bo czytają to młodzi.
Comment