Nie ma mi czego współczuć! Napisałem wyraźnie, że piję te piwa na zmianę z innymi. Różnice pomiędzy tymi koncernowymi lagerami nie są duże i o to chodziło w mojej wypowiedzi. Zalecam także trochę więcej tolerancji. W końcu wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje.
Tolerancja i współczucie jest pj co chcesz...tylko "miej świadomość" jak to śpiewał KULT
Ale Lech Pils to nie lager
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Następny biały porter, koncerny piwa nie fermentują
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
A Ty akurat wziąłeś to dosłownie
Rozczarowałeś mnie
Wziąłem dosłownie, że Lech Pils to nie lager?
Lager on ci jak najbardziej, nawet kukurydza w nim spełnia wymagania stylu.
(1+sqrt5)/2
Ze stylów nie żartujmy coby nie mieszać młodym w głowie:
Tako rzecze wikipedia: Lager - piwo dolnej fermentacji, produkowane podobnie jak pilzner, zwykle jednak z dodatkiem cukru, czasem też pszenicy, kukurydzy i ryżu.
(1+sqrt5)/2
Cez proszę Cię, tak się rodzą opowieści o byczej żółci w piwie. Nobless oblige - jak forumowicz z 5 letnim stażem pisze takie bzdury, to trzeba reagować, bo czytają to młodzi.
Comment