Tucher w almie na pilotów ładny pokalWitam dzis byłem w carrfurze w plazie kraków i za 42zł Shoferchoffe kufel + 5 piw żytnich cena moze duza ale szklanka ładna były też paulaner 1l + kufel , było też za 26zł jakieś czeskie piwo ze szkalnka 0,3 ładna ale wole 0,5 , oraz karmi + szklanka i jeszcze jedena promocja z pokalem czy szklanka niepamietam jaka wiec zapraszam do plazy do carrefura po kufle pomyłka w tytule
Tucher
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomstas Wyświetlenie odpowiedziShoferchoffe kufel + 5 piw żytnichLast edited by kopyr; 2008-10-05, 19:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziDżizas! To jest jedno zdanieLast edited by sibarh; 2008-10-05, 19:38.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
przepraszam, ale tak niechlujne teksty najwyżej nadają się do białych porterów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziprzepraszam, ale tak niechlujne teksty najwyżej nadają się do białych porterów
Białe Portery jako unikalna kategoria powinny być pod ochroną!
To nie jest miejsce, żeby wrzucać każden jeden bełkot .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziPozatym właśnie piję piwo z dodatkiem słodu żytniego, więc te żytnie piwa to nie białe portery.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziPozatym właśnie piję piwo z dodatkiem słodu żytniego, więc te żytnie piwa to nie białe portery.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziniewierny Tomasz!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziProtestuję!
Białe Portery jako unikalna kategoria powinny być pod ochroną!
To nie jest miejsce, żeby wrzucać każden jeden bełkot .- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment