SZTUCZKA! :)
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
styl: saison
alk. 6,0%
"Brew By Numbers" to dość młody browar na londyńskiej scenie craftowej, któremu udało się połączyć oryginalną koncepcję marketingową z prawdziwym, zaangażowanym rzemiosłem. Dwóch młodych kolesi, Tom Hutchings - przesiąknięty piwną...-
Channel: Anglia
2015-05-27, 17:26 -
-
Mam do pchnięcia jedną-jedyną tekturę z Przemyśla. Możliwa wymiana na stare etykiety lub butelki z Galicji i Kresów. Temat do sfinalizowania na giełdzie w Żywcu. Na oferty czekam do 16.06.2015 r. Proszę nie przysyłać ofert cenowych poniżej czterech cyfr....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Nowa promocja Tyskiego
Polega na złożeniu hasła "Tyskie 375 lat" z liter i cyfr wydrukowanych na tylnej etykiecie.
Do wygrania dużo (tylko ktoi to wygra ?)...-
Channel: Promocje piwne
-
-
Z racji, że zbieram wszystko, co nosi nazwę Porter, a szczególnie etykiety. Na najnowszej etykiecie z Okocimskiego portera zwróciła moją uwagę dziwna cyfra ( E109-04). Sprawdziłem pozostałe podobne etykiety i na każdej była inna cyfra (E109-01; 02; 03). Z ciekawości sprawdziłem inne piwa...
-
Channel: Identyfikacja
-
-
cudownym trafem jesteśmy znowu na dekabrystów - trochę na zapleczach... było już nieco mowa o tym przybytku, ale krótka:
Chata Góralska mieści się na pierwszym piętrze pawilonu, można łatwo do niej dotrzeć np. od ul. Nałkowskiej.
czynna od 17.00 do 2.00 (?) z zewnątrz...-
Channel: Śląskie
2003-06-05, 22:00 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment