SZTUCZKA! :)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krisp01 Wyświetlenie odpowiedzi
    Idę się męczyć kolejnym Janowem
    Nowym janowem to się raczej nie zmęczysz, bo bardzo smaczne jest - przynajmniej lane w grudniu było
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Nie wiesz, co to u niego znaczy "kolejny Janów". Może przyniósł sobie kanister 20 l.?

Comment

• Krisp01
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2008.12
        • 32

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
        Nie wiesz, co to u niego znaczy "kolejny Janów". Może przyniósł sobie kanister 20 l.?
        Jeszcze tak dobrze nie jest. Ale na szczęście udało mi się namówić kilka sklepów i jedną hurtownię w Biłgoraju do tego by Janów był cały czas w sprzedaży. Więc 3-4 butelki prawie codziennie mam pod ręką. A jak nie, to Zwierzyniec i czasami jakiś browarek od SETY (Mini Browar Biłgorajski ZIELONA GĘŚ). Tak że nie jest najgorzej. I dużych zapasów robić nie muszę (50m do sklepiku) - na szczęście, bo czasem taki kanisterek 20l też mógłby "zniknąć" w sobotni wieczór. Czy ktoś pamięta jeszcze promocję Lecha (w barach), gdy wypijało się 5 litrów za darmo, pod warunkiem że zrobiło się to w ciągu 1 godziny? Nie chwaląc się jam to uczynił kilka razy (a rza nawet stanąłem do walki już po kilku, czy nawet kilkunastu piwach).

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

wypijało się 5 litrów za darmo, pod warunkiem że zrobiło się to w ciągu 1 godziny? Nie chwaląc się jam to uczynił kilka razy (a rza nawet stanąłem do walki już po kilku, czy nawet kilkunastu piwach).
          Wyrazy współczucia
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krisp01
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2008.12
            • 32

W poprzednim poście miało być oczywiście raz, a nie jakieś "rza". To rzeczywiście nie było ciekawe przeżycie! I ostatni mój występ w tej promocji.

Comment

• biereczapplistes
              Porucznik Browarny Tester
              • 2007.05
              • 325

Czy był kiedyś w Browarze ranking na najgorsze polskie piwo? Jeśli tak, dajcie jakiegoś linka.
              A weź sobie, proszę. Zostawiłem go dla Ciebie w wyszukiwarce.
              Pijast Piwodziej :D

Comment

Przetwarzanie...
              X