Palone

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10768

    Palone

    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Majka_86 Wyświetlenie odpowiedzi
    . Współcześnie tą metodą produkowany jest amerykański Stroh's Light.


    Maja
    w Polsce w ten sposób jest warzone Okocim Palone , a czytałem gdzieś że nawet Lech
    Mniej książków więcej piwa
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3489

    #2
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedzi
    Taaa... A kiedy dodają żółci?
    Wydaje mi się, że ten proces nie ma polskiej nazwy. Czes kiedyś pisał, że browar w Witnicy jako ostatni zrezygnował z ogrzewania brzeczki żywym ogniem.
    A gdzie jest post anteksa ?
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

    Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

    Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

    Comment

    • kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

      #3
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedzi
      A gdzie jest post anteksa ?
      W kosmosie.
      blog.kopyra.com

      Comment

      Przetwarzanie...
      X