nie mogłem się powstrzymać przed wrzuceniem fotki
Zestaw imprezowy nr.1
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Impreza przy pięciu piwach ? To jednak prawda, że w branży piwnej nastał kryzys.
-
-
to osobisty zestaw zwykle reszta imprezy krzywi się na widok "wynalazków" i pije swoje koncerniakiDo piwka zamiast papieroska - www.snus.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziImpreza przy pięciu piwach ? To jednak prawda, że w branży piwnej nastał kryzys.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
standard na początek, strong na koniec , trochę zostanie na zaśDo piwka zamiast papieroska - www.snus.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziA czy wg Ciebie dobra impreza to hektolitry piwa i staropolski opój??
Comment
-
-
Nie, nie to jest snus. Snus to tytoń w woreczkach, wkładany między dziąsła a wargę. Jest bardzo popularny w Szwecji i krajach ościennych. Tabaka jest w mniejszych opakowaniach.
Twój,
początkujący tabaczarzLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziNiekoniecznie. Mogą być też hektolitry wódki.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziczyli dobre "nagrzanie się"
Comment
-
-
Przynudzacie że hej. Ja na imprezach licealnych łoiłem wódę i jabole, wy też pewnie święci nie byliście ani nie jesteście. Nie tak dawno Becik pisał, że mu czasem cała Żołądkowa Gorzka wejdzie, a Seta na zlocie w Zwierzyńcu bez udziału wódki miał dobrze pod deklem, więc nie udawajcie tu, chłopaki, PARP-owców, bo i tak nie uwierzę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzia Seta na zlocie w Zwierzyńcu bez udziału wódki miał dobrze pod deklem
Comment
-
Comment