I podobno silniej uzależnia od papierosów, co może prowadzić nawet do utraty tożsamości. Osobę taką najłatwiej poznać po rejestrowaniu się na forach internetowych pod nazwą swojej ukochanej substancji.
A to w butelkach to porter bezalkoholowy, też mało znany wynalazek. Następny szwedzki wynalazek to jedzenie bez smaku. Można stestować w każdej restauracji IKEA.
I podobno silniej uzależnia od papierosów, co może prowadzić nawet do utraty tożsamości. Osobę taką najłatwiej poznać po rejestrowaniu się na forach internetowych pod nazwą swojej ukochanej substancji.
uzależnia mniej więcej tak samo
a tożsamości nie trzeba tracić ale można zyskać nową, w erze przednetowej zwykle ludzie mieli najwyżej 2, teraz do bólu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celtyk87
ja bez tabaki piwa już nie wypije.
W trakcie picia piwa jak najbardziej, ale nie przed, gdy mam do czynienia z nowym piwem do degustacji, bo wtedy tabaka rozkłada zmysł węchu na łopatki.
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi: - garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł - drewniana warząchew (łyżka) 10 zł - śrutownik stołowy 200 zł - chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł - refraktometr 0-40°Brix'a...
Sprzedam zestaw na start, większość sprzętu z zestawu startowego z Twojego Browaru, historia: 3 warki.1. Fermantator z kranikiem 33 l
2. Fermentator z rurką 33l
3. Aerometr
4. Łyga
5. Środek do dezynfekcji ok. 50 % opakowania
6. Filtrator z oplotu
7. Jodowy...
Comment