I podobno silniej uzależnia od papierosów, co może prowadzić nawet do utraty tożsamości. Osobę taką najłatwiej poznać po rejestrowaniu się na forach internetowych pod nazwą swojej ukochanej substancji.
Zestaw imprezowy nr.1
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziI podobno silniej uzależnia od papierosów, co może prowadzić nawet do utraty tożsamości. Osobę taką najłatwiej poznać po rejestrowaniu się na forach internetowych pod nazwą swojej ukochanej substancji.
a tożsamości nie trzeba tracić ale można zyskać nową, w erze przednetowej zwykle ludzie mieli najwyżej 2, teraz do bóluDo piwka zamiast papieroska - www.snus.pl
Comment
-
-
A może Ty tutaj uprawiasz zwykłą reklamę?
Bo to nie pierwszy taki temat ze snusem, trudno również patrząc na Twój profil oprzeć się takiemu wrażeniu.Last edited by Rzeszowiak; 2010-03-13, 12:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziA może Ty tutaj uprawiasz zwykłą reklamę?
Bo to nie pierwszy taki temat ze snusem, trudno również patrząc na Twój profil oprzeć się takiemu wrażeniu.Last edited by Snus; 2010-03-13, 12:37.Do piwka zamiast papieroska - www.snus.pl
Comment
-
-
Możesz mi w sposób logiczny wytłumaczyć, dlaczego tej fotki nie zamieściłeś w galerii w dziale opakowania?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celtyk87 Wyświetlenie odpowiedzija bez tabaki piwa już nie wypije.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Snus Wyświetlenie odpowiedziUżyte do obejrzenia przypadkowo znalezionego filmu "Idiocracy".
Film zrobił koleś od Beavisa i Buttheda, polecam wapniakom takim jak ja.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment