No prosze kto by sie spodziewal mamy 28 luty a piwa jeszcze w cholere ,niewiem czemu tak slabo sie sprzedaje ,jak dla mnie jest ok. Sam kupilem z 200 butelek bo sadzilem ze zabraknie a tu masz moge sobie jeszcze dokupic:
Kazlaki, sadzane
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
-
Channel: Mołdawia
-
-
E: 12 Blg
A: 4, 8% obj.
Chmielone Marynką i Lubelskim.
Zaskakująco wysoka piana, i choć bo 2 - 3 minutach ipada, na powierzchni poza obrączką utrzymuje się kożuszek. Jesr lacing i to osadzanie się dość obfite.
Barwa jasnożółta, przejrzysta.
Nic nie wywąchałem,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-09-20, 16:02 -
-
Miejsce w zagłębiu knajpianym w płd-zach części starego miasta. Tuż obok jest możliwe, że nie warta wspomnienia knajpka, ale w oczekiwaniu na otwarcie Zapap miło można spędzić czas.
Sam browar Zapap mieści się poza miastem, a firma ma trzy lokale w samej Bolonii z wyszynkiem (ten...-
Channel: Włochy
-
-
Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...3 Photos-
Channel: Chorwacja
-
-
Alkohol 4,8%
Barwa ciemnobrązowo-wiśniowa, przy szkle miedziane refleksy, lekkie zmętnienie.
Piana piękna, beżowa, gęsta jak krem, dość nasycona, zostawia na szkle "firankę" z zaznaczonymi kręgami.
Pachnie przyjemnie i intensywnie w stylu kawy zbożowej z palonymi...-
Channel: Czechy
2022-06-04, 00:50 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment