Kupiłem ten chiński proszek na Al...ro i dodałem do ciepłej kranówki i jest bomba!!!
Pachnie chmielem i działa jak inna roślinka z rodziny konopiowatych.
Co ciekawe można z tego robić materiały propagandowe 100x silniejsze niź TNT (NO2)3C6H2CH3)
Czegóż ten chińczyk nie wymyśli?!
Chcecie powiedzieć, że piwa nie robi się już z prawdziwej byczej żółci, tylko z ekstraktu tejże? Pewnie ten ekstrakt jeszcze pasteryzują. Apokalipsa....
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
eee tam,człowiek sobie przypomniał u schyłku dnia,ze to prima aprilis jest
Ja myślę ,że tak z okazji jajecznych świąt ten proszek i żółć to po protu jaja w proszku
życzę wszystkim 复活节快乐
Szyszki chmielowe? Teraz zamiast nich do produkcji używa się żółci świni. Tylko 1 z naszych polskich firm jest wierna chmielowi. Ile zapłacono za te bzdury?!
Szyszki chmielowe? Teraz zamiast nich do produkcji używa się żółci świni. Tylko 1 z naszych polskich firm jest wierna chmielowi. Ile zapłacono za te bzdury?!
dodo
Nie świńskiej, tylko bydlęcej. Jak można tak nie szanować klasycznej wersji mitu?
Mnie ujął ten fragment
Zawartość cennych substancji odżywczych jest znacznie wyższa w przypadku piw nie poddawanych procesowi fermentacji i filtrowaniu - lepiej więc poszukać niedużego lokalnego browaru niż sięgać po pierwszą lepszą butelkę stojącą na półce.
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Nie świńskiej, tylko bydlęcej. Jak można tak nie szanować klasycznej wersji mitu?
Nie jesteś z nowościami na bierząco. To jest żółć kurza, Chińczyki więcej biją kuraków.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Comment