Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tcp
Wyświetlenie odpowiedzi
Proszek z Chin, żółć i promocja pewnego chmielopodobnego napitku w tle
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarkaaCzeskie piwa w niczym nie są lepsze od polskich (generalnie), podobnie z niemieckimi! wiem, bo mieszkałam trochę czasu zarówno u Pepiczków jak i Niemców
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browarkaaa to dlaczego? dlaczego czeskie piwa mają być lepsze od polskich? (z polskich mam na myśli tutaj głównie małe browary, które produkują znakomite piwo) proszę o rzeczowe argumenty, a nie tylko, "bo smakuje lepiej po prostu i już"
Comment
-
-
-
Idź do sklepu i szukaj produktów Delecta.
Jak ci się nie chce to jest wujek google, chyba, że chodzi ci tylko o reklamę wycieczek. Takich tu nie lubimy więc opuść to forum.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika murti Wyświetlenie odpowiedziPamiętam, że jako dziecko (ze 30 lat temu) podczas pobytu na wakacje u dziadka byłem świadkiem przygotowywania napoju pod nazwą podpiwek. Czy ktoś słyszał o czymś takim może mi powiedzieć co to mogło być?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziŻe tez chciało Ci się tyle pisać zamiast wyklikać hasło PODPIWEK w googlach...Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzioj becik, becik. Przecież tu chodzi o wycieczki do Tunezji.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment