Szkło plus plastik to materiał z którego zrobione są butelki wykorzystywane przez browar Sulimar. A kto dodaje? to trzeba zapytać Sulimar od kogo biorą butelki.
Buletki za szkła oraz plastiku
Collapse
X
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Pomysł z plastikiem brzmi dla mnie tak absurdalnie, że tak jak ci pisałem zapewne nie przyjmują tych cienkościennych. A jeśli i grubościennych to tylko tych z Polski, ale nie z powodu plastiku. Są one w Polsce bezzwrotne a u czeskich czy niemieckich partnerów zapewne nie chcą przyjmować nie swoich.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wydzielono z działu sklepy z piwem z dyskusji o sklepie Maria z Krakowa.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Nie ja tego nie sugeruję, tylko sprzedawca w sklepie U Marii odmówił przyjęcia butelek Corneliusa jako zwrotnych bo ponoć zawierają plastik. Tutaj pierwotnie zamieszczone infoComment
Comment