Witam, mam pytanie. eksperyment: jezeli ktos postawi przed wami 2-3 kufle piwa , lepsze i gorsze. I nie bedziecie znac nazw tych piw, to jestescie w 100% pewni ze wybierzecie to najlepsze? a jezeli tak. to w jaki sposob rozroznicie jakosc? z czystej ciekawosci pytam.
Eksperyment
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wilko Wyświetlenie odpowiedziJakoś jakość byle jako. Smak się liczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziSeta - Ty koncernofilu
Ja mam taki szalony pomysł - spróbować każdego i stwierdzić które lepsze. Można do tego użyć zmysłów - smaku i węchu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerboa Wyświetlenie odpowiedziWlasnie o to mi chodzi. Uzyjcie smaku i wechu. Ciekawi mnie czy zdacie taki test. A z tyskim i ciechanem to byl przyklad.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerboa Wyświetlenie odpowiedzi... jak nie lubisz np. tyskiego, to jak odroznisz go od np. ciechana? niby ciechan lepsze. ale jak widzisz co lejesz z butelki. trapi mnie ten temat.
Na zdrowie
Comment
-
-
Rozchodzi się o to, że kolega się boi, że jak zrobi ślepy test to się okaże, że Tyskie mu smakuje bardziej niż Ciechan. I przyszedł na grupę wsparcia, żeby się dopytać czy też macie takie lęki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziRozchodzi się o to, że kolega się boi, że jak zrobi ślepy test to się okaże, że Tyskie mu smakuje bardziej niż Ciechan. I przyszedł na grupę wsparcia, żeby się dopytać czy też macie takie lęki.
Kazał im wyszukać najgorsze piwo w ślepym teście. Większość gdy ujawnił jakie to piwo wybrała swoje ulubione, które piją. Bez etykiet człowiek jest jak dziecko we mgleMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWiększość gdy ujawnił jakie to piwo wybrała swoje ulubione, które piją.
Comment
-
Comment