witam czy wie ktos moze w jaki sposob mozna zalatwic zubra ?(plastikowego)
zubr
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yt_wolow Wyświetlenie odpowiedziwitam czy wie ktos moze w jaki sposob mozna zalatwic zubra ?(plastikowego)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yt_wolow Wyświetlenie odpowiedziwitam czy wie ktos moze w jaki sposob mozna zalatwic zubra ?(plastikowego)JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziFirma Malpol z Nowej Soli produkuje różne figury zwierząt z plastiku (skala 1:1): słonie, żyrafy, wielbłądy, bizony, żubry, konie, krowy, strusie itd.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Z ciekawości wszedłem na stronę tej firmy, trochę nieudane mają te projekty, wcale się nie dziwię, że papież im nie wyszedł. Np taki struś z ich oferty, głowa łabędzia, nogi wymarłego już nie pamiętam nazwy podobnego zwierzęcia.Biały rekin, proporcje przedniej części wzięte z jakiejś kreskówki chyba, pingwin też chyba wzorowany na jakiejś kreskówce. Wielbłąd ma za grubą szyje, słoń ma skórę jakby go pośmiertnie wysuszono i zaimpregnowano. Pomysł fajny, przez moment sam pomyślałem, żeby zamówić kopię pewnego zwierzęcia do ogrodu, ale jak zobaczyłem te projekty, to się z tego pomysłu wyleczyłem.Last edited by emes; 2015-03-29, 08:38.
Comment
-
Comment