Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Chemicznie utrwalone
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziOwszem, zapraszam Pana do naszego browaru, może Pan podpatrzy coś ciekawego.
Będziemy mieli okazją do przejścia na "Ty". Przypominam Panu, że do tej pory takiej umowy nie było.
Pan Darko to browar Artezjan - mój boże
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziZresztą po co ta dyskusja, z sorbinianem czy też bez, i tak Ciechan Wyborny jest przeciętnym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam, że wcześniej traktowałem to forum jako źródło wiedzy o piwie i piwowarstwie. Widocznie coś się w międzyczasie zmieniło.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziLogiki w szkołach was nie uczyli?
Browar Ciechan stosuje konserwant sorbinian potasu."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziMnie uczyli. Zaprzecz zatem zdaniu.
Browar Ciechan stosuje konserwant sorbinian potasu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziNie zauważyłem, aby ART kasował archiwalne wątki, a na swoje pytania dostaliście wyczerpujące odpowiedzi. Po co zatem te ironiczne uwagi? Tym bardziej, że bliska zeru jest szansa, iż wasza wiedza jest większa niż fachowców z wieloletnim doświadczeniem...
Ostatniego zdania nie chwytam, chociaż wyczuwam zabarwienie złośliwe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziWszak Rzeszów VANPUREM stoi
Myślę, że forumowicz Chemmobile powinien otrzymać jakieś odznaczenie od Pana Jakubiaka za takie wazeliniarstwo i bezkrytyczne oddanie jakie zaprezentował w tym wątku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziAle co to ma wspólnego z przeciętnością Ciechana Wybornego?
Myślę, że forumowicz Chemmobile powinien otrzymać jakieś odznaczenie od Pana Jakubiaka za takie wazeliniarstwo i bezkrytyczne oddanie jakie zaprezentował w tym wątku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że nie zauważyłeś że odniosłem się do wypowiedzi Pana Marka na temat źródeł zdobywania wiedzy. więc nie rozumiem po co w to mieszasz Arta.
Ostatniego zdania nie chwytam, chociaż wyczuwam zabarwienie złośliwe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że forumowicz Chemmobile powinien otrzymać jakieś odznaczenie od Pana Jakubiaka za takie wazeliniarstwo i bezkrytyczne oddanie jakie zaprezentował w tym wątkuLast edited by chemmobile; 2012-08-02, 22:02.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
popieram zamknięcie, bo znów zwycięża polskie pieniactwo.....
moim zdaniem ciechan wyborny jest piwem bardzo dobrym ale niestety ustępuje innym lepszym np. lwówek książęcy, lagerowe, lwówek belg, darłowiak, lwowek wiedenski (celowo pomieszałem style) co obrazuje że piwa Pana Marka Jakubiaka są najlepsze. Inni powinni brać przykład.
Życzę powodzenia a sobie życzę żeby uwarzył Pan nam jeszcze parędziesiąt różnych piw pierwszej klasy.
pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzitchórzliwie nie potrafisz podać żadnego cytatu licząc, że znajdziesz wśród kogoś poklask?
Comment
-
-
A ja liczę na to że Panowie z Artezana oddadzą (na własny koszt) po butelce Ciechana do laboratorium celem zbadania poziomu tego E.... i czy na tym poziome (jeżeli wystąpi) jest obowiązek informacji na etykietach. I oczywiście podzielą się tymi rewelacjami.
W oskarżeniach trzeba być konsekwentnym, bez poparcia dowodami to można w najlepszym przypadku zostać wyśmianym (co na tą chwilę ma miejsce).
Comment
-
Comment