Ustroń -muzeum motocykli

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
    Serokomlak
    Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
    ...
    2024-10-06, 01:35
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Rzeszowiak
    Ustroń, Nadrzeczna 9, Konkurencja
    Rzeszowiak
    Sezonowy bar przy deptaku wzdłuż lewego brzegu Wisły. Otwierany wyłącznie przy ładnej pogodzie. Wszystkie miejsca w ogródku, niesamowita sielska atmosfera. W ofercie lane Brackie za 5,50 zł. Wieczorami ognisko/grill. W okresie letnim - pozycja obowiązkowa na piwnej mapie Ustronia.
    2019-05-04, 20:37
  • Rzeszowiak
    Ustroń, Cieszyńska 6, Ustroński Bar
    Rzeszowiak
    Lokal w stylu lat 80/90 - tych, położony ok. 5 minut piechotą od centrum Ustronia. W ofercie najtańsze Brackie (4,5 zł) i chyba najświeższe w mieście z uwagi na popularność lokalu wśród miejscowych. Podobno bardzo dobre jedzenie.

Najważniejsze - otwierany od 8 rano.
    ...
    2019-05-04, 20:34
  • Rzeszowiak
    Ustroń, Lipowska 28, Pub pod Beczką
    Rzeszowiak
    Sympatyczny pub przy moście nad Wisłą, obok popularnej trasy rowerowej. Można napić się Noszaka i Brackiego z kija, spory wybór dań obiadowych. Duży ogródek z placem zabaw dla dzieci.
    2019-05-04, 20:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...