Witam wszystkich.Podczas ostatniego pobytu w Ustroniu odwiedziłem Muzeum Motocykli. Oprócz fantastycznych jednośladów na ścianach znalazłem takie perełki. Warto było tam wejść. Muzeum ma swoją stronę
Ustroń -muzeum motocykli
Collapse
X
-
Ustroń -muzeum motocykli
Tagi: brak
-
-
Chciałbym poznać ukryty powód umieszczenia skądinąd ciekawej kolekcjonersko informacji w białych porterach?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziChciałbym poznać ukryty powód umieszczenia skądinąd ciekawej kolekcjonersko informacji w białych porterach?
Comment
-
-
Powodem może być pomyłka albo coś czego nie zauważam z racji że mam sobą długą noc z piątku na niedzielę
Widzę tam Oppelner Aktien Brauerei, beerek62 - masz jakieś zdjęcie obejmujące ten szyld?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Też byłem po sobotniej imprezie, więc proszę wybaczyć pomyłkę i ewentualnie przenieść post we właściwe miejsce. Co do zdjęcia Oppelner Aktien Brauerei- po powrocie do domu zobaczę, czy nie ma lepszej fotki.
Comment
-
-
Comment
-
-
Podeślij mi proszę oryginalne zdjęcie na maila browar@browar.biz, chyba nie mamy tego szyldu w kolekcjonerstwie, skadruję i tam dodam pod Twoim nickiem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dodany do właściwego działu w kolekcjonerstwie. Proszę tylko o ewentualną korektę roku.
Comment
-
Comment