Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk
Wyświetlenie odpowiedzi
Aspartamtaramtamtam
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
JEDNO PIVKO NEVADI!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziTak jest wszędzie w Europie, szczególnie zachodniej. Idę o zakład, że w czasie swoich podróży zauważyłeś, że im bardziej na wschód tym porcje większe. A jak miniesz już Chabarowsk, Kamczatkę i Sachalin to od Alaski zaczynają się NAJWIĘKSZE!
- przystawkę
- zupę
- pierwsze danie
- drugie danie
- deser
I to równoważy ten półmisek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziTo tyle w temacie.
Wkurzyliście mnie.Last edited by Mason; 2011-08-31, 14:19.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTo trzeba było Cię wkurzyć, żebyś w końcu podał jakieś źródła nie będące filmikami na YouTube? Rety, czy na każdy temat tak ciężko się z Tobą rozmawia?
Informacja, jak pieniądze, leży na ulicy - na wyciągnięciu ręki!
Napisałem jak byk: SZUKAJ w internecie na stronach NAJPIERW medycznych A TAKŻE na tych dla wariatów - konspiracyjnych. Chcąc ułatwić zagadnienie albo sprawić aby ktoś się nie spocił czytając, napisałem, że OD BIEDY może obejrzeć kilka filmów na YouTube - I TYCH NAUKOWYCH - DOKUMENTALNYCH, gdzie doktor taki i owaki podpisuje się imieniem i nazwiskiem a także takich w których powiedziano, pokazano ogólnie zjawisko.
Czy to ja jestem dziwny, czy ktoś mylnie interpretuje to co od samego początku pisałem?
Nie chciałem na tacy podać tego czy tamtego źródła. Niech się ktoś wysili jak jest chętny i chciałby poznać zagadnienie a nie pieprzy głupoty samemu będąc laikiem i nie znając zagadnienia.
I faktycznie, te docinki o Koperniku, stonce, ciotce co wierzy w Nostradamusa - to było tak potrzebne w temacie jak umarłemu kadzidło!
Temat, poważny i ciekawy, udało się spłycić i sprowadzić dyskusję do poziomu rynsztoku. Szczególnie osoby cytujące moje wypowiedzi sprzed 25 lat z forum. To bardzo dużo wniosło do tematu głównego dyskusji. Brawo!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziTeraz już wiemy Grothesk co może być przyczyną twojej radosnej twórczości na forum w stylu postu w temacie giełdy poznańskiej:
Może coś poszkodziło koledze? Tutaj nie ma dzieci i czasem warto pomyśleć co się pisze. No chyba, że rośniesz podczas pisania tych postów i spożywania magicznych pyrów. Problem polega na tym, że nie akceptujesz innego zdania niż twoje a nikt nie ma monopolu na rację (zwłaszcza, że np. kwestia odżywiania się jest sprawą indywidualną). Tak więc "siłaczu" no stress, łyknij sobie i nie napinaj się tak za każdym razem, bo szkoda zdrowia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziNapisałem jak byk: SZUKAJ w internecie na stronach NAJPIERW medycznych A TAKŻE na tych dla wariatów - konspiracyjnych. Chcąc ułatwić zagadnienie albo sprawić aby ktoś się nie spocił czytając, napisałem, że OD BIEDY może obejrzeć kilka filmów na YouTube - I TYCH NAUKOWYCH - DOKUMENTALNYCH, gdzie doktor taki i owaki podpisuje się imieniem i nazwiskiem a także takich w których powiedziano, pokazano ogólnie zjawisko.
Swojego czasu doktor Josef Mengele też był autorytetemGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziNapisałem jak byk: SZUKAJ w internecie na stronach NAJPIERW medycznych
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziPrawdziwa nauka jest ani w gazecie, ani w internecie. Jest w laboratorium!tzw. nauki, na którą się powołujesz cytując medyczne żurnały.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziSwojego czasu doktor Josef Mengele też był autorytetembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziAle miał stosunkowo mały obóz zwolenników
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziJak już napisałem dwukrotnie, najtrudniej udowodnić, że nie jest się koniem. Napisałem, że aspartam jest szkodliwy co pokazują różne badania, a Wy mi zaczęliście pisać o trylionie innych świństw, że jestem dziwny, bo tak jak Wy nie kupuję ogórków z hiszpanii albo czosnku z Chin. Faktycznie, wariat ze mnie jakich mało! Kończąc już ten temat (aspartamu) przytaczam kilka ciekawych stron, których w internecie są tysiące.
Dla osób znających język angielski, które chciałyby wiedzieć co nieco więcej na temat samego aspartamu oraz badań nad nim, polecam MIĘDZY INNYMI poniższe linki:
Aspartame Causes Cancer in Rats at Levels Currently Approved for Humans
A statistically significant increase in the incidence of malignant tumors, lymphomas and leukemias in rats exposed to varying doses of aspartame appears to link the artificial sweetener to a...
Aspartame Disease
You know that feeling when you're researching a complex medical topic and just can't seem to find the right information? "Unlocking Medical Knowledge: How to Make the Most of Your Medical Library" is here to help. In this guide, you'll discover practical strategies for maximizing the resources available to you.…
Reported Aspartame Toxic Effects
Aspartame Warning
To tyle w temacie.
Wkurzyliście mnie.
Mało tego, zaczadziłeś się teoriami spiskowymi, jakoby producenci aspartamu zmuszali ludzkość do jego spożywania. To może pogadamy o spisku alkoholowym? Przecież każdego dnia producenci wyrobów alkoholowych atakują nas reklamami w środkach masowego przekazu. Toż to skandal jest niebywały!Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi(...) Pomimo tego alkohol spożywasz i w jego przypadku nie histeryzujesz. Kolego, to jest HIPOKRYZJA.
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lynx_lynx Wyświetlenie odpowiedziTomku, a tak właściwie to po co chcesz żyć sto lat ?
Oni byli jednak twardzi i nieprzychylni wobec wyalienowanych teorii pseudonaukowych, wszak rządy ich krajów i organizacje nałukowe nie znalazły związku między zwiększoną ilością zgonów na choroby cywilizacyjne a tym czym się odżywiamy.
Miłego dnia wszystkim i smacznego obiadu, cokolwiek tam wam przed nosem nie postawią.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMuszę stanąć w obronie kolegi. Kilkanaście postów wcześniej wspomniał, że nie pije i nie pali.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi(...)Piwa nie pije?
Comment
-
Comment