Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk
Wyświetlenie odpowiedzi
Aspartamtaramtamtam
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA Ty znowu swoje, dziękuję w imieniu pozostałych forumowiczówMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMoże już zamkniesz tą żałosną dyskusję ? Masz taka władzę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziZamknąć to. Wszak to oczywista oczywistość, że rak, autyzm, alergie są wywoływane przez wstrętne korporacje.
z angielskiego dosłownie: None are more enslaved than those who falsely believe they are free.
pozdrawiam, szczególnie osoby, które najwięcej dodały do tematu.
TP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziUnikalny przykład "wzorowego" gościa w odwiedzinach dla bardzo oszczędnych gospodarzy ...
Comment
-
-
Zythum doczekał się godnego następcyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziZythum doczekał się godnego następcy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziPewien mądry człowiek zza oceanu (to taka wielka woda, jak staniesz twarzą w stronę Szwecji to patrz na lewo) powiedział kiedyś, że nie ma ludzi bardziej zniewolonych od tych, którzy błędnie myślą, że są wolni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Gdyby ktoś chciał z was obejrzeć bardzo ciekawy film o tym co to jest żywność genetycznie modyfikowana i jaki w tym wszystkim mają interes koncerny oraz jak wykurzyć rolników z interesu, to obejrzyjcie go. Jestem właśnie w połowie oglądania, jak na razie robi się coraz ciekawiej.
(...)
Abstrahując od analfabetyzmu osoby, która popełniła napisy, film przedstawia kilka ciekawych informacji. Polecam jeśli ktoś interesuje się szerzej tym tematem.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Wnioski wyciągnijcie sami. (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziObejrzałem pierwsze 3 minuty, dłużej się nie da. Z "ciekawych informacji" dowiedziałem się, że "zaledwie 2% ludności" USA zajmuje się rolnictwem. W Polsce jest to ok. 6%; który kraj jest bardziej rozwinięty, chyba nie trzeba dodawać.
Krytycy filmowi dzielą się na tych co uważnie oglądają film do napisów końcowych i na tych, co wychodzą po 2 minutach z kina. Jeśli do tego czasu nie zobaczą gołej baby, uciętej głowy lub Linda nie powie "ku...wa, wyp...dalać!" to film nie przedstawia dla nich jakiejkolwiek wartości artystycznej lub merytorycznej - co najwyżej wartość opałową!
Gdybyś obejrzał go trochę dłużej dowiedziałbyś się o wiele więcej niż to, że 2% ludzi w Ameryce jest rolnikami. To nie był motyw przewodni tego filmu. Jak mawiał dziadek, książki się po okładce nigdy nie ocenia. Zobaczyłeś okładkę, która nie wiedzieć czemu nie spodobała Ci się i uciekłeś, pisząc że książka jest nieciekawa. Wstydź się.
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzifilm nie przedstawia dla nich jakiejkolwiek wartości artystycznej lub merytorycznej - co najwyżej wartość opałową!JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNie wiedziałem, że filmy mają wartość opałową. Książki owszem mogą mieć, ale filmy? Człowiek całe życie się uczy
Jeszcze mnie za jaja proszę dobrze złapać, bo za słowa mnie złapaliście zaledwie 150 razy, odbiegając od głównego tematu dyskusji jak tylko się da. Sępy się rzuciły na pożarcie jak tylko wyczuły mięso. Ciekawi z was ludzie... i zajebiście fajnie się bawicie debatując. Jakbym kanał SEJM TV włączył. Mówić, byle nie na temat.
Comment
-
-
Grothesk jest człekiem renesansu i woli filmy na nitrocelulozie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Płyty DVD palą jak każdy plastik - kapią i kopcą. Ale prawdziwa taśma filmowa do projektora - to może być już niezły fajerwerk, było by się przy czym ogrzać. I te filmy o zdrowym żarciu i wstrętnych korporacjach mniej więcej do tego się nadają. Niestety filmu z jutuba nie da się zjarać , więc pożytku z niego żadnego, a jedynie same szkody niektórym czynią. Możemy o tym poczytać od kilku stron.
Kurde - czy ktoś kogoś zmusza do żarcia czegokolwiek?
Współczuję ci Grothesk, choć wiem, że tego nie rozumiesz. Życie polega na życiu, a nie przeżyciu.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment